Автор
Woman.bg

Какво става с Шарлийн? Защо е била на крачка от смъртта и сега е в клиника?

Принцеса Шарлийн едва не е загубила живота си след няколко сериозни операции, които е претърпяла в Южна Африка. Една от най-красивите кралски особи видимо не е добре през последната година и е отслабнала драстично.

Приятелите й са загрижени освен това, че кралското семейство на Монако подценява сериозността на състоянието й. „Не е честно кралското семейство да представя ситуацията все едно тя има някакъв ментален или емоционален проблем. Не знаем защо подценяват състоянието й“, казаха нейни близки, пожелали анонимност.

Припомняме, че принц Албер вече официално обяви, че съпругата му ще се лекува в лечебно заведение след завръщането си от Южна Африка. Сънародниците му обаче останаха с впечатлението, че принцесата има емоционален или ментален проблем.

View post on Instagram
 

Решението да влезе в болница било взето малко след прибирането й от Южна Африка. Там тя се лекуваше по официална информация от много сериозна УНГ инфекция.

В интервю за списание People 63-годишният принц на Монако заяви, че съпругата му страда от тежко изтощение-както емоционално, така и физическо. За да прекрати всякакви слухове, Албер съобщи, че състоянието на Шарлийн изисква лекарско наблюдение и ще продължи най-малко няколко седмици. Децата ѝ – 6-годишните близнаци Жак Оноре и Габриела, ще могат да я посещават винаги, когато лекарите позволят.

В интервюто принцът на Монако опроверга и слуховете за разпад на брака им. По думите му състоянието и отсъствието на принцесата от обществения живот нямат нищо общо с техните отношения.

Таблоидите открай време твърдят, че бракът на Шарлийн и Албер е пред разпад. Заради лечението си в Южна Африка Шарлийн пропусна десетата годишнина от сватбата си с принца, което отново породи спекулации за развод. Двойката обаче постоянно отрича твърденията.

View post on Instagram
 

Състоянието й е резултат от няколко фактора, които обаче са от лично естество. Тя е много изтощена, физически и емоционално. Тя беше претоварена и не можеше да изпълнява официалните си задължения, както и тези в семейството“, каза принцът.

Видът на принцесата шокира сънародниците й в началото на октомври, когато тя публикува своя снимка в Инстаграм, на която се вижда, че е свалила може би половината от теглото си.

View post on Instagram