Вчера списание People публикува новината, че в началото на 2018 г. ще се роди третото дете на звездната двойка Ким и Кание Уест. Според източници семейството е наело сурогатна майка в средата на миналата година, която да износи бебето. Ким Кардашиян избирала дълго време най-подходящата дама, за да може процесът да протече идеално и да се роди здраво бебе. Амбициозната звезда дори изготвила строг здравословен режим, който сурогатната майка да спазва, за да може детето да се храни по възможно най-добрия начин по време на бременността. Разбира се, наетата да износи наследника на Ким и Кание дама не може да пие алкохол, да пуши, да си боядисва коса, да консумира сурова риба и кофеин и също така са й забранени сауната и горещите вани. Близки на двойката споделят, че на сурогатната майка са и осигурени всички възможни удобства като личен масажист и готвач, който да се грижи за здравословното меню.



"Ким е безкрайно благодарна и възприема сурогатната майка като част от семейството си и иска тя да се чувства комфортно. И освен всички необходими удобства личният й гримьор и фризьор също са на разполежение на жената, наета да износи бебето", споделят близки на звездата.

Според източници Кание и Ким заплатили на сурогтната майка 113 хиляди долара, за да ги дари с трето дете.

Полът на бебето вече е известен - семейство Уест очаква момиченце, което трябва да се роди в края на януари следващата година.

Четете още: Седемгодишна намери меча на Артур?