Китин с потресаващо признание за обезобразената Калина

30 август 2018 | 12:15
23768
7
Снимки: Getty Images
7

Търпението на Китин Муньос преля чашата и като ревностен защитник на съпругата си – княгиня Калина, той реши да сложи край на спекулациите и обидите по адрес на нейното лице.

Пред испанското издание Hola мореплавателят разкри истината зад състоянието, с което дъщерята на Симеон Секскобургготски в последните години стряска всеки репортер и журналист.

От признанията му пред медията става ясно, че Калина не е жертва на поредица несполучливи пластични операции, както се твърдеше. Истинската причина за обезобразената физиономия на иначе хубавата Калина е... здравословен проблем, предизвикан от... лекарска грешка!

Още в детството си, докато е била в пансиона, в който е учела, Калина си счупва два зъба. През 1999 г., докато е студентка в Лондон, тя се подлага на стоматологично лечение. Оказва се обаче, че зъболекарят допуска сериозна грешка, която коства проблеми на княгинята. Той пробива твърде дълбоко основата на челюстната кост, което предизвикало инфекция и допълнително лечение.

Година по-късно Калина тръгва на експедиция заедно с Китин. По време на пътешествието за жалост все още крехкото място се инфектира.

След като безуспешно опитала да се пребори с инфекцията, жабурейки се ежедневно с морска и сладка вода, княгинята преминала на антибиотично лечение. За зла участ обаче дори и то не помогнало, разказва Китин.

Инфекцията се задълбочила до такава степен, че дори засегнала окото ѝ. За беда в онзи тежък момент Калина се намирала насред океана.

Корабът поел към най-близкия бряг, а това отнело няколко дни. След като постъпила в болницата, тя претърпяла няколко спешни лицеви операции с цел спасяване окото и носа ѝ, без оглед на естетическите поражения.

"Всички абсурдни теории за пластични операции са фалшиви новини", допълва Китин.

Зетът на Симеон II добавя, че когато се е случило всичко това, Калина и той са сметнали за нередно да споделят инцидента с медиите. „Това са наши лични проблеми, които не касаят никого. Здравето на съпругата ми е от жизнено значение и за двама ни, а Калина винаги се е стараела да полага изключителни грижи за него“, пояснява още мореплавателят.

Четете още: Княгиня Калина с екстравагантна визия по време на заупокойна литургия

Още по темата

Коментари

7 Иван
  27 октомври 2020 | 17:20 отговор
 

Ако не сте виждали живо зомби... :)))

 
6 Силияна
  28 август 2020 | 22:35 отговор
 

Не одумвайте момичето. И без друго не й е лесно. Бог да я пази! И всички нас!

 
5
  30 август 2018 | 21:04 отговор
 

Между първата и третата снимка (от последните четири) има огромна разлика и си личи, че върху носа и е работено. Дали заради инфекция или по нейно желание той доста е изтънен с опити да се направи чип.

 
4 цар Амет
  30 август 2018 | 15:55 отговор
 

Благодарим ти царю, че окраде България и ни оправи за по малко от 800 дни.

 
 
nbrakalova
21 юни 2021 | 08:36

Така продължава да повтаря плаената пропаганда. Затова пък от тогава ви крадат децата на онези, които ви крадяха с десетилетия. И те ще останат под идна или друга форма, под едно или друго име.

3
  30 август 2018 | 15:34 отговор
 

Да де, но идиотските прически, грим, дрехи и т.н. не са лекарска грешка.

 
2
  30 август 2018 | 14:08 отговор
 

Проблемът ѝ не е само в носа, цялата визия на тази жена е потресаваща!

 
1 Мария
  30 август 2018 | 13:11 отговор
 

Жалко за проблемите на Калина, имат ги и много други хора, но разликата е, че Калина има странния талант да подчертава грозотата си с нелепи дрехи и аксесоари. Затова са и всички коментари.

 

Добави Коментар

Най-четени