Автор
Woman.bg

Китин с потресаващо признание за обезобразената Калина

Търпението на Китин Муньос преля чашата и като ревностен защитник на съпругата си – княгиня Калина, той реши да сложи край на спекулациите и обидите по адрес на нейното лице.

Пред испанското издание Hola мореплавателят разкри истината зад състоянието, с което дъщерята на Симеон Секскобургготски в последните години стряска всеки репортер и журналист.

От признанията му пред медията става ясно, че Калина не е жертва на поредица несполучливи пластични операции, както се твърдеше. Истинската причина за обезобразената физиономия на иначе хубавата Калина е... здравословен проблем, предизвикан от... лекарска грешка!

Още в детството си, докато е била в пансиона, в който е учела, Калина си счупва два зъба. През 1999 г., докато е студентка в Лондон, тя се подлага на стоматологично лечение. Оказва се обаче, че зъболекарят допуска сериозна грешка, която коства проблеми на княгинята. Той пробива твърде дълбоко основата на челюстната кост, което предизвикало инфекция и допълнително лечение.

Година по-късно Калина тръгва на експедиция заедно с Китин. По време на пътешествието за жалост все още крехкото място се инфектира.

След като безуспешно опитала да се пребори с инфекцията, жабурейки се ежедневно с морска и сладка вода, княгинята преминала на антибиотично лечение. За зла участ обаче дори и то не помогнало, разказва Китин.

Инфекцията се задълбочила до такава степен, че дори засегнала окото ѝ. За беда в онзи тежък момент Калина се намирала насред океана.

Корабът поел към най-близкия бряг, а това отнело няколко дни. След като постъпила в болницата, тя претърпяла няколко спешни лицеви операции с цел спасяване окото и носа ѝ, без оглед на естетическите поражения.

"Всички абсурдни теории за пластични операции са фалшиви новини", допълва Китин.

Зетът на Симеон II добавя, че когато се е случило всичко това, Калина и той са сметнали за нередно да споделят инцидента с медиите. „Това са наши лични проблеми, които не касаят никого. Здравето на съпругата ми е от жизнено значение и за двама ни, а Калина винаги се е стараела да полага изключителни грижи за него“, пояснява още мореплавателят.

Четете още: Княгиня Калина с екстравагантна визия по време на заупокойна литургия