Когато Бойко пусне на Мангъров, това секс ли е, или само гушкане?

bTV, сутрин като всяка друга, Мангъров говори по телевизора и изведнъж тия ми ти уши моите се наострят. Тоя човек взе, че рече, че както си говорели с Бойко за международното положение, науката и т.н., премиерът споделил, че ако Мангъров бил жена, щял да му пусне.

Вижте, то не е страшно, че някой нещо е казал по телевизора, страшното е, че му вярваме. И вече леко почваме да се питаме "К'во ста'а брат?". Имам чувството, че някой си играе на "Монополи" с държавата. Тука едни кубчета са разхвърляни на пода, омотали сме се в чудеса и к'вото стане.

Първо ще си правим държавни бензиностанции? Абе, вие луди ли сте? Бензиностанции? Всички гледат да се изтеглят от тоя бизнес, купуват се електрически коли, нашите ще правят бензиностанции. Сега Ангелкова каза, че ще си правим държавен сайт като Букинг. Абе, вие вярвате ли си? Докато я пуснете и тръгне, тая платформа, то ще дойде не зима, ми второ лято. Както се шегуват вече хората във фейса, чакаме моловете да станат НАРМАГ и да одържавят Топлофикация и всичко ще бъде като в турски сериал.

Но както казва Али Разъ в "Листопад" - "Те си знаят най-добре".

Лошото е, че играта на "Монополи" започва да загрубява, особено когато на дневен ред се появи и поръчково убийство. И хората не са глупави. И социалните мрежи веднага се напълниха с коментари, като този на Виктор Димчев, който казва: "Чудя се, това частен бизнес ли е, или държавна поръчка. Офицер от НСО работел като дилър за убийства, взел 50 000 лева, поръчал на доведения син на бившия министър на труда, организирали и още работа заедно. На фона на това снимането на нарко клип в Съдебната палата е буквално като бягане от час, в сравнение."

Ами, братя, да ви кажа, прав е. Дали е имало разпънат чадър над въпросния офицер от НСО до сега? Айде да не си задавате тъпи въпроси -- разбира се, че е имало. Друго мъчи моя сън - какво е сгафило това момче, та сега го изтипосват пред всички? Щото те са си знаели кой е от много време. Ма сега едно правителство леко почва да се клати и по стар пиарски почин от ръкава почват да се вадят едни лоши новини. Айде да не си говорим за апартаменти, Цецо Цветанов и т.н.

Положението е като в експеримент с човешко тяло и болка. Ако те боли много зъб, ама някой започне да ти реже крака с трион, ясно - ще забравиш, че те боли кътник и ще започнеш да си спасяваш крайниците. А пр-а на правителството горе-долу така действа.

Сега въпросът е Бойко, ако пусне на Мангъров, това изневяра ли е към Мутафчийски, както се опасява колегата Иван Бакалов, или си е просто секс, без ангажименти?

Разберете ни - женски сайт сме, интересуваме се от това какво се случва под завивките, нормално е!

Четете още: Народ ли бе да го опишеш, или един голям боклук