Легендарният пророк Едгар Кейси предсказал тежка зима и появата на велик Месия през 2021 г.

На 3 януари от света си отива една удивително загадъчна личност, медиум и лечител, продължаващ да буди изключителен интерес и до днес - 75 години след смъртта си - американският ясновидец Едгар Кейси.

Едгар Кейси, 1910 г.

"Спящият пророк", както са наричали известният екстрасенс, е „видял“ потъването на Япония и изчезването на мегаполиси като Ню Йорк и Лос Анджелис от лицето на Земята, климатичните промени, второто пришествие на Исус, земетресения, вулканични изригвания и наводвения, както и редица събития, някои от които според изследователите вече са се случили. Сред тях са крахът на Фондовата борса и Великата депресия, възходът и падението на Адолф Хитлер, Втората световна война, смъртта на президентите Рузвелт и Кенеди, откриването на свитъците на Мъртво море и на Атлантида, рухването на СССР, възхода на технологичните индустрии, деня на собствената си смърт.

Въпреки че си е отишъл през далечната 1945 г., феноменът е предсказал какво ще се случи дори и през настоящата 2021 г. Според него хората ще започнат да усвояват телепатията и до 2028 г. ще се окаже, че техническите средства за комуникация, включително и мобилните телефони, ще станат напълно излишни.

Пророкът твърди, че в зората на 20-те години на 20. век на земята ще се появи отново Исус Христос, но в образа на невръстен младеж. Той ще лекува всички болести само с поставяне на ръка на болното място. Името му бързо ще се разнесе по целия свят. Детето ще бъде признато от всички църкви по света като велик месия и лечител.

Кейси говори и за тежки събития и предизвикателства, които ще изправят човечеството пред ново духовно прераждане.

Според записките му зимата на 2021 г. ще бъде изключително тежка и една от най-студените зими, които човечеството някога е преживявало.

Четете още: Страшно пророчество: ето какво предрече за България Ванга през 2021-а