Любовта е до време, омразата е вечна: Амбър Хърд обвинява Джони Деп в жестоко изнасилване

Изглежда, че войната между Джони Деп и Амбър Хърд все още не е приключила. Въпреки че заради скандалния им развод, той загуби не само милиони, но и кариерата си. Какво се е случило в брака им и къде е истината за бруталните обвинения, които двамата си разменят в съда и до днес, не можем да знаем със сигурност, но Амбър определено успя да шокира света с поредното си признание.

Адвокатът на актрисата заявява в съда, че през 2015 г. Джони Деп я е нападнал в нощен клуб, в следствие на прекомерна употреба на алкохол. Действието се развивало цели три дни, в които скандалите и боят не спирали, а кулминацията на всичко е повече от потресаваща. По думите на адвоката, Джони е изнасилил Амбър с бутилка от ликьор.

По време на нападението актьорът замерял тогавашната си съпруга с бутилки, удрял я в бара и я влачел по пода, който е бил обсипан със стъкла. Ритал я, крещял и упражнил всякакъв вид насилие върху нея. Включително я е заплашил с убийство.

Говорителят на Джони Деп отговаря на тези обвинения, като отрича те да са истина. Той нарича твърденията на адвоката на Амбър "фиктивни" и отбелязва, че тя не е правила такива признания в началото на делото и ги "допълва" години по-късно, защото ѝ е угодно, след като беше осъдена за клевета. Също така става ясно, че показанията на Амбър се променят постоянно в хода на делото.

Актрисата беше определена от защитата на Деп като проблемна и манипулативна личност, която използва хората около себе си. Оказа се, че Амбър преследвала Джони много дълго време и го ухажвала, за да бъде забелязана от него. Вложила всичките си усилия, за да го заблуди, че е влюбена в него и после да заблуди света, че е щастлива с него. И определено ѝ се получи, тъй като близките на актьора потвърждават, че той се е влюбил до уши в нея.

Нещо повече - според адвоката на актьора, Амбър е била агресорът в отношенията им и единствено тя е упражнявала насилие върху него. Дори го предизвиквала, като му казва, че не е достоен мъж, защото не може да набие едно момиче като нея.

Изглежда, че екипът, който работи с Амбър е премислил много добре точно обратната история. Любовта ѝ към него е била напълно опустошителна, а тя е човек, обсебен от публичния си имидж. Заради което ще се бори до последно да бъде обявена за жертва на насилие.

Но ако бъде признато от съда, че Амбър е упражнявала насилие върху Джони Деп, то това ще се окаже отражение на стара травма от детството му. Сестрата на актьора направи изявление, в което призна, че майка им винаги е била агресор и че Джони е понасял много удари и обиди от нея като дете.

А къде е истината и кой е нанасял побой - само бившите съпрузи знаят.

Четете още: Личният лекар на Майкъл Джексън разкри шокираща тайна за певеца