Македонският представител за Евровизия шокира: Българин съм!

Между България и Северна Македония винаги е имало и ще продължава да има спорове. Тазгодишното издание на "Евровизия" обаче успя да ни обедини.

В края на миналата седмица македонският кандидат за конкурса, Васил Гарванлиев, представи видеоклипа към песента, с която участва в надпреварата и предизвика огромен интерес в родината ни. Причината за това е, че изпълнителят е включил знамето на България във видеото, което е доста неочакван ход. Дни по-късно певецът разясни защо в клипа му виждаме трибагреника.

View post on Instagram
 

По време на телевизионно интервю Васил призна, че освен македонско, има и българско гражданство и се гордее с това. Гарванлиев получил български паспорт заради баба му, която е била българка, а самият той не разделя България и Северна Македония на две държави. Певецът, който е поел първия си дъх в Струмица, споделя, че просто е роден от "другата страна на страната".

View post on Instagram
 

Междувременно интернет потребители забелязаха, че сцената с трибагреника е изрязана. Вероятно решението е взето, за да се потушат надигналите се страсти сред населението и от двете страни.

Четете още: Истината за Меган: Важно е да има един принц, който да те гледа като хипнотизиран, докато ти се вживяваш в ролята на живота си и 'храниш' стабилно фемилито му