Максим Галкин е уволнен от телевизията след видеото, с което разтърси света

29 април 2022 | 12:10
12515
3
снимки: Instagram
3

След като преди няколко дни съпругът на Алла Пугачова, Максим Галкин, сподели видео, в което остро разкритикува политическите решения в Русия и факта, че войната в Украйна продължава, той срещна одобрение от мнозина, но и суровият отговор на Путин не закъсня.

 

Днес стана ясно, че Максим е бил уволнен от "Перви канал", където работеше през последните пет години. Много сънародници на Галкин се възпротивиха на мнението му за военния конфликт и подкрепата, която демонстрира към Украйна. Макар и тя да е само и единствено морална. За момента не е намерен заместник на комика в предаването "Тази вечер", което той водеше заедно с Юлия Меншова. 

Според източници, Максим не е бил изненадан от уволнението, а преди дни той получи покана от израелска телевизия за водещ на шоу, заедно със звездната си любима Алла Пугачова. Самият той сподели в социалните мрежи, че няма никакво намерение да се завърне в Русия скоро и е предприел обиколка на Израел. 

Четете още: Максим Галкин в едно искрено видео: Мариупол беше изравнен със земята - но не сме били ние? Какво правим тогава в Украйна?

 


Още по темата

Коментари

3
  01 май 2022 | 13:45 отговор
 

Едно тъпо жиголо. Той да се благодари, че Путин не го е поръчал.

 
2 Сиси кеч
  30 април 2022 | 06:53 отговор
 

Да ,според теб ,но се чувстват добре и живеят щастливо ,а ти можеш само злобно да им завиждаш ...

 
1 Цър-вул
  29 април 2022 | 14:52 отговор
 

Боже, Максим Галкин поредното жигуло за Ала.....Дебилност, малоумие-первезност!!!!

 

Добави Коментар

Най-четени