Меган, Меган... какво още ще причиниш на горкия Хари?

Днес британският таблоид “Дейли Мейл“ гръмна с новината, че принцът е продал всичките си пушки на стойност 50 хиляди паунда, за да зарадва обичаната си съпруга, която е ревностен защитник на правата на животните. Това се е случило още преди 5 месеца, а сегашният собственик на пушките е ловец, който е пожелал да остане анонимен. Явно Хари е искал да започне наистина на чисто в САЩ, след като се откаже и от последното си любимо занимание, което Меган не одобрява.



Ловуването е било истинско удоволствие за принца и е било нещо като традиция, която с брат му Уилям са спазвали. Двамата често ходели за лов, но приближени до кралското семейство отдавна предсказваха, че Хари сигурно ще се откаже от лова, тъй като любимата му е твърдо против кръвопролитието на животни.

Тази новина идва като логично допълнение след слуховете, които се появиха миналата седмица в медиите, а именно, че принцът страда, след като е бил освободен от военните си задължения. Говори се, че дори е споделил на приятелите си, че армията много му липсва и не може да повярва колко се е променил животът му, след като изостави кралското семейство, за да замине за САЩ с Меган и сина им Арчи.



Припомняме ви, че в името на любовта Хари се отказа от престижните титли на генерал-капитан на Кралския морски пехотен корпус и на почетен въздушен командир на Кралските въздушни сили.

Четете още: Меган към Хари: Не позволявай с мен да се случи това, което се случи с майка ти