Меган към Хари: Не позволявай с мен да се случи това, което се случи с майка ти

Меган Маркъл споделила пред приятели, че ако постоянно преследваната и критикувана от пресата беше не тя, а Кейт Мидълтън, кралското семейство щяло незабавно да се намеси и промени медийната си политика, съобщи източник пред "Дейли мейл".

Меган казала още, че никой не би се примирил с това да се пише срещу Кейт и ако това се било случило, членовете на кралското семейство отдавна щели да са взели мерки срещу жълтата преса. А онези таблоиди, стоящи зад злобните атаки, щели да бъдат подведени под наказателна отговорност.

Припомняме, че миналата седмица херцозите прекъснаха връзките си с едни от най-големите таблоиди във Великобритания и заявиха, че възприемат политика на "нулево ангажиране" спрямо тях.



Тогава кралските особи, които се отказаха от официалните си ангажименти към кралското семейство миналия месец, изпратиха писмо до редакциите на вестниците "Сън", "Дейли мейл", "Дейли експрес" и "Дейли мирър", в което изразиха своето негодувание не към критиката, а към онези публикации, основани на лъжи.

Според източникът огорчената Меган споделила, че кралското семейство имало слабост към съпругата на принц Уилям и в случай, че някоя медия си позволи да изрази негативно отношение към нея, било готово да се изправи срещу британските таблоиди, за да защити нейното достойнство. Тя признала още, че се обърнала към Хари с молбата да застане твърдо зад нея самата, детето им и покойната си майка - лейди Даяна, която, припомняме, през целия си живот бе следена от папараци.



От своя страна принц Хари направил всичко по силите си - разговарял с кралицата, с баща си - принц Чарлз, молил им се да се намесят в политиката на въпросните медии, но всичките му усилия се оказали "глас в пустиня", преразказва източникът думите на Меган.

Според твърденията му херцогинята нарекла ушите на кралските особи "глухи" за молбата на Хари. В един момент чашата преляла и двамата с него решили да сложат край на всичко това. За да спасят брака си, те единодушно взели решение да се откажат завинаги от кралските си ангажименти. Отвъд океана Меган спокойно щяла да се отдаде на грижите за сина си и да посвети голямата част от времето си на любимите си хора, продължава разказа си източникът.

Накрая непрекъснатите язвителни и безпощадни критики срещу Меган от страна на медиите по адрес на нейните майчини качества ѝ дошли в повече и тя твърдо поела руля в свои ръце.

Нямало да търпи повече подобни удари под кръста така, както го е правела години наред, до смъртта си, майката на Хари - принцеса Даяна.

Днес Меган и Хари вече градят в Щатите своето ново начало. И двамата са пълни с нови планове, част от които вече започнаха да се реализират.

Четете още: Астролог разкри какво ще се случи с Меган и Хари в бъдеще


*Раздаваме страхотни подаръци! Включи се в нашата игра и можеш да спечелиш мултикукър! Виж как,като кликнеш тук: