След като принц Хари и съпругата му Меган най-после се установиха в сърцето на Калифорния, Лос Анджелис, двамата са напълно свободни да се впуснат в реализация на общите си проекти далеч от очите на кралицата.

Шансът обаче не бе на тяхна страна още с първата им инициатива на американска земя. Само три дни след като обявиха името на новата си благотворителна организация, сайтът ѝ бе хакнат.


Намерението си да основат собствена фондация, чието име е вдъхновено от сина им Арчи – Archewell, двамата обявиха съвсем наскоро. По думите им тя ще има за цел да подкрепя различни благотворителни каузи.

Дали обаче шегаджии са си устроили забавление с херцозите, или сайтът е временно спрян по технологически причини, не става ясно, тъй като до този момент нито Меган, нито Хари са дали обяснение за случилото се.


Интересното е, че допреди няколко часа всеки, който кликнеше върху адреса на сайта - archewellfoundation.com, бе пренасочван към култовата песен на рапъра Кание Уест от 2005 г. – Gold Digger ("Златотърсачът").

Явно някоя не особено доброжелателна персона е решила да се помайтапи с Меган Маркъл. Не са малко хората, които не симпатизират на бившата актриса и виждат в нейните мотиви стремеж към висок социален статус.

Доста са и онези, които смятат, че тя отдавна е планирала всичко и умишлено е оплела в мрежите си влюбчивия принц Хари, за да се домогне до славата, за която винаги е копняла.

На този етап линкът към сайта е неактивен, а изказване от страна на Меган и Хари относно инцидента все още липсва.

Четете още: Меган проговори за първи път, откакто напусна Кралицата: Ето какво призна