Мистериозната смърт на Денди: Вече се работи само по една версия

Светският хроникьор Денди, който си отиде след цял месец в медикаментозна кома, вероятно е бил убит. Версиите за мистериозната му смърт са различни, като усилено се твърдеше, че става дума за трагичен инцидент, в който той е паднал по стълбите след прекомерна употреба на алкохол. Но ви припомняме, че говорителят на болницата "Св. Анна", където лекуваха Денди, съобщи още в първите дни след приема му по спешност, че травмите на журналиста, които се оказаха фатални, са били от безмилостен побой.

По тялото му почти нямало следи от удари, тъй като те били насочени изцяло в областта на главата, заради което се оказали и смъртоносни. Но дали наистина става дума за нападение, все още няма официално становище.

Разследването по случая продължава, а приятели на Денди заявяват пред "България днес", че вече се работи само по една версия и тя е убийство.

"Сега чакаме само да се произнесат следователите, но двама от съдебните лекари са на мнение, че Денди е бит умишлено с цел да го умъртвят. Не е имало никакво спъване от негова страна и падане. Просто са го пребили като куче, милият", споделят приближените на журналиста, които пожелали да останат анонимни.

Очакват се резултатите от аутопсията, от които ще бъде установена точната причина за смъртта. Заради следствието, което продължава и към настоящия момент, все още не е ясно кога ии къде ще бъде сбогуването с Денди.

Четете още: Приятел на Денди с разтърсващо признание за живота на писателя