Автор
Woman.bg

Младоженци си тръгват с ваучер за 1 000 лв. и бижу от томболата на "Българското сватбено изложение"

Един от най-прекрасните мигове в живота на двама влюбени със сигурност е денят, в който се поглеждат в очите и с усмивка си казват „Време ли е?”.

Възможността мъж и жена да свържат съдбите си по още един начин е доказателство, че любовта е сред малкото неща, за които хора биха измислили всевъзможни поводи да я отпразнуват и украсят с въображение и мечти.

Ние, момичетата от Woman.bg, обикновено избягваме темата за булки, сватби, пръстени, тържества и множество роднини и приятели, пиещи за здравето на нас и половинките ни.

Но новата 2013-а сякаш ни зареди с повече романтика и копнежи за семеен живот, които нямаше как да не ни накарат да скочим в ръцете на любовта и да уловим духа на зимните сватби.

Както вече ви съобщихме, за щастие на дами като нас, а и на такива, които вече трескаво се подготвят за Голямото събитие, се провежда „Българското сватбено изложение“. То ще се състои от 11-ти до 13-ти януари в „България МОЛ“.

Професионалисти от сватбения бранш ще преобразяват всички желаещи дами с мечтаната визия за големия ден - грим, прическа, облекло и аксесоари. Организаторите са се погрижили и господата да не скучаят. Освен че ще могат да се пременят в костюм и изискани аксесоари, бъдещите съпрузи ще узнаят и каква е тайната на успешния брак.

Има и още една ГОЛЯМА изненадата - специална томбола за посетителите на „Българското сватбено изложение“ ще бъде разиграна в последния ден на събитието. Бъдещи младоженци имат шанса да спечелят ваучер на стойност 1 000 лв., както и допълнителен подарък.

А какво включва ваучерът?

- професионални фотографски и видео услуги;

- декорация от сватбена агенция „Royal Style Weddings”;

- отстъпка за булчинска рокля от "Demetrios";

- уикенд за двама (all inclusive) в изискания хотел „Green Wood“ в Банско;

- фойерверки осигурени от лидерите в бранша „Enigma Fireworks”.

Освен това щастливата двойка ще получи и подарък от елитната бижутерия „Misaki”.

Е, дами, ще се видим там!