Всеки класически джентълмен кани дамата, която е грабнала сърцето му на кино или вечеря, но съвсем скоро това няма да е достатъчно, за да впечатлите едно момиче, господа. Японският милиардер Юсако Маедзава например е обявил цял конкурс, за да си намери половинка, с която да излети до Космоса.

Новината бе разпространена през последните дни и за нула време над 20 хиляди дами от цял свят са готови да влязат в жестока надпревара, само и само да грабнат сърцето на милиардера и да отпрашат към Луната.

Японецът ще е първият клиент, излетял с ракетата „Спейс Екс“ на Илон Мъск, а това ще се случи през 2023 г. До тогава милиардерът ще е в трескаво издирване на най-подходящата партньорка за полета, като желанието му е на борда да има и хора на изкуството, за които пътят към Космоса и престоят да послужат за вдъхновение.



Победителката, която успее да се пребори за най-достойна половинка на Юсако Маедзава ще бъде обявена в телевизионния ефир през март. Всички кандидатки ще бъдат поставени и на любовен диагностичен тест, който да сравни съвместимостта им с милиардера.

Вие, дами, бихте ли се включили в надпреварата?

Четете още: Народна певица възпя безводието в Перник