Автор
Кристина Кирова

Не произлизаме от маймуните ли? Няма да повярвате какво направи тази! (видео)

Следващият път, когато възнамерявате да обидите някого, като го наречете "маймуна", ще трябва да помислите много сериозно преди това. Защо ли? Ами, твърде вероятно е да останете меко казано озадачени от видеото, което ще видите след секунди.

На кадрите се вижда на пръв поглед обстановка, в която няма нищо обезпокоително или необичайно. Но ако знаете предисторията, ще помислите сериозно по въпроса откъде сме произлезли и дали маймуните наистина са просто животни, или разполагат с много по-внушителен разум, отколкото сме си представяли.

Действието се развива в град Сасарам, щата Бихар. Животинчето, което виждате, е ранено при неизвестни обстоятелства и е пристигнало напълно по собствена воля заедно с детето си в местна болница. Маймуната отишла на собствен ход в лечебното заведение и търпеливо изчакало, докато лекарите му обърнат внимание. За целта седнало на кушетка за прегледи.

В първия миг, когато маймуната била забелязана с малкото си, лекарите се уплашили, но в последствие разбрали, че животното има нужда от помощ, тъй като е с ранена муцуна.

За минути пред кабинета, в който била приета маймуната, се образувала тълпа от любопитни наблюдатели, които заснели прегледа. Тя проявила и невероятно търпение и спокойствие, докато ѝ бъдат извършени необходимите манипулации, които определено не били приятни. А след като прегледът приключил и маймуната получила услугите, които очевидно е очаквала, лекарите помолили присъстващите да освободят входа на кабинета. След това маймуната си отишла под ръка с малкото си мирно и цивилизовано.

Четете още: Инфлацията взема къшея хляб от устата на децата ни, вие за политика ми говорите!