Нещо ужасяващо сполетя бащата на Меган Маркъл

25 май 2022 | 13:03
2418
3
Инстаграм, Getty images
3

Бащата на Меган Маркъл Томас е получил масивен инсулт, при който е изгубил говора си, съобщи "Дейли мейл", цитиран от "24 часа".

В момента той е настанен в спешното отделение на болница в САЩ.
 

Това се случва точно 7 дни, преди Томас за първи път да се присъедини към кралското семейство в Лондон по време на тържествата за платинения юбилей на кралица Елизабет Втора.

„Баща ми се възстановява в болница. Молим за уединение за семейството, за негово здраве и благополучие. Просто има нужда от спокойствие и почивка. Молим се за него. Пародия е колко много се измъчва и колко много трябваше да преживее заради пренебрежението от сестра ми през последните няколко години. Това е непростимо", коментира сестрата на Меган - Саманта.

През последните седмици фамилията е била загрижена за здравето на Томас. Инсултът е настъпил в следствие на проблеми с кръвното налягане.
 

Въпреки здравословните си проблеми бащата на Меган Маркъл е бил решен да посети Обединеното кралство за първи път, за да изрази почитта си към кралицата. Той възнамерявал да посети и замъка Уиндзор - мястото, където трябваше да отведе дъщеря си до олтара по време сватбата й, но сърдечен удар му попречи тогава.

За съжаление той май няма да успее да сбъдне мечтата си...

 

Още по темата

Коментари

3 фен(бивш)
  26 май 2022 | 18:30 отговор
 

Да де,но тези са по,по най.АНИЙ,ПОДАНИЦИТЕ-ДУХАМЕ,СУП'ТА.

 
2 тая
  26 май 2022 | 06:58 отговор
 

тая и тоя толкова се плюха и храчиха по медиите един друг. хамерикански ценности

 
1
  25 май 2022 | 14:14 отговор
 

Това ужасяващо нещо сполетява хиляди жени, така че какво ни засяга това?

 

Добави Коментар

Най-четени