Британската поп-певица Шерил Коул се разделя със съпруга си - футболиста Ашли Коул, съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес, като се позоваха на изявление на нейната говорителка.

Певицата помоли медиите да зачитат нейния личен живот по време на този труден за нея момент.

Бракът на Шерил и футболиста от "Челси" започна да се разпада, след като в медиите се появиха съобщения за чести изневери на Ашли Коул.

Певицата започва връзка с футболиста Ашли Коул през 2004 година. На 15 юли 2006 г. двамата минават под венчило в Барнет, Северозападен Лондон. През януари 2008-а година семейството почти се разпада след слухове, че спортистът е имал интимни отношения с три други жени. Тогава Черил му прощава. Сега обаче чашата на търпението очевидно е преляла.

Да припомним, че Шерил Коул оглави класацията за най-фотогеничните жени на всички времена, изготвена от компания "Никон". Певицата, която е лице на козметичния гигант "Л'Ореал", изпреварва легендарни холивудски красавици като Одри Хепбърн и Мерилин Монро.

Шерил Коул бе смятана за най-красивата футболна съпруга от 4 години насам. Тази година тя бе номинирана за наградата БРИТ за песента "Fight for This Love".

Източник: Sportal.bg