Автор
Woman.bg

Огромен секс скандал: този път хванаха Рууни в изневяра

Звездата на английския футбол Уейн Рууни бе хванат в изневяра на съпругата си Колийн.

21-годишната Джени Томпъсн разкри, че няколко пъти е правила секс срещу заплащане с Рууни, докато съпругата му е била бременна със сина им Кай, съобщава Sportal.bg

24-годишният голмайстор плащал по 1200 английски лири на вечер, за да ползва услугите на красавицата, която разкрива, че той много пъти я е молил да прави тройка с нейна колежка. Двамата се срещали в известно казино в Манчестър, след което се отправяли към 5-звезден хотел в града.

Джени Томпъсн

Джени разкрива, че Рууни е правил секс с нея седем вечери, но спрял да й се обажда миналия октомври - две седмици преди съпругата му Колийн да роди техния първороден син Кай.

Джени Томпъсн

Според "Sunday Mirror" разкритията за изневярата на Уейн Рууни със сигурност ще доведат до развод със съпругата му, който ще му коства десетки милиони английски лири.

През 2004 година таблоидите на Острова отново "хванаха в крачка" голмайстора на Манчестър Юнайтед. Тогава той бе хванат с проститутката Шарлот Глоувър. Месец по-късно английските таблоиди разкриха нови похождения на футболиста, този път с 37-годишната Джина Маккарик.

Тогава той много трудно успя да спечели обратно любовта на Колийн, която е спътница в живота му още от тинейджърските години.

Рууни е поредният играч на английския национален отбор, който изневерява на своята приятелка или съпруга. Само за няколко месеца в сексскандали бяха замесени капитанът на Челси Джон Тери, неговият съотборник в лондонския тим Ашли Коул и нападателят на Тотнъм Питър Крауч. Коул дори наскоро се разведе със съпругата си Шерил заради разкритията на "жълтата" преса за изневерите му.

Уейн и Колийн заедно със сина им Кай

Сватбени снимки на семейство Рууни