Около дома на Меган и Хари кръжи голяма черна мечка

22 октомври 2020 | 15:55
2471
1
снимки: Getty Images, Daily Mail
1

Ако вас ви е страх от коронавируса, то Меган и Хари имат съвсем други грижи. Като например дали опасна черна мечка няма да се окаже в двора на многомилионното им имение. 

Оказа се, че херцозите и синът им са застрашени, тъй като около дома им в Калифорния се разхожда мечка. Предполага се, че животното е привлечено от този район заради кокошарниците, които се намират в близост до имението на Меган и Хари. Мечката дори е попаднала в полезрението на охранителните камери как прави опит да напада кокошки. Смята се, че животното се оглежда за храна и наистина представлява опасност за околните. 

Припомняме ви, че Меган и Хари закупиха имението на стойност 11 млн. долара в средата на юни. Техни звездни съседи са Елън Дедженерис и близката им приятелка Опра Уинфри. Като до този момент мечката се е приближавала най-близо до дома на Уинфри. 

мечка

В организацията за диви животни в Калифорния са постъпвали няколко сигнала, че животното е забелязано в тази зона. От там обаче възлагат надежди, че мечката сама ще напусне района, стига да не се чувства привлечена от потенциална храна, каквато има в кокошарниците.

Също така мечките реагират на силните миризими, заради което всички живущи в района са инструктирани да почистват добре барбекютата си и да не оставят остатъци от храни навън. Другият важен момент е, ако някой от живущите в района случайно срещне мечката, да запази спокойствие, да не бяга и да не осъществява очен контакт с нея. За нея тази среда не е обичайна и тя също търси изход, за да се върне в гората, където е нейният дом. А ние просто стискаме палци на Хари, Меган, Опра и Елън да не я срещат по път за вкъщи. 

принц Хари, Меган Маркъл

Четете още: Мелания Тръмп стана блогър, отговаря на нападки и дава здравни съвети


Още по темата

Коментари

1 Ай
  22 октомври 2020 | 18:47 отговор
 

И в дома на Хари има голяма черна мечка.

 
 
24 октомври 2020 | 14:27

Гледай си какво има в твоя дом! Едва ли е нещо по-добро хахаххахах

Добави Коментар

Най-четени