Оперираха спешно Сашка Васева. Състоянието ѝ още не е ясно

28 октомври 2021 | 15:16
6752
3
Снимки: Facebook
3

Операцията по отстраняване на тумора от мозъка на фолкзвездата Сашка Васева е била извършена вчера през деня, информира Lupa.bg. Как точно е преминала интервенцията и какво е състоянието на певицата, засега все още не е ясно. 

55-годишната фолклегенда е в Мюнхен от близо месец заедно със съпруга си Христо Бакърджиев, който е плътно до нея, споделят източници пред медията.

Операцията била направена спешно, след като състоянието на изпълнителката внезапно и рязко се влошило. Това наложило и отварянето на банкова сметка за набиране на средства, които да покрият лечението на певицата.

Десет години Дупнишката Мадона живее с грешна диагноза - постепенно тя ослепява, като докторите смятали, че причина за това са атрофирали зрителни нерви.


Едва наскоро Сашка получила тежката диагноза тумор на мозъка, който притиска зрителните ѝ нерви. За това време образуванието е станало колкото яйце.

Разходите по операцията поема съпругът на Сашка Васева, но самият той призна, че за възстановяването ѝ ще трябва немалка сума. Заради това той откри банкова сметка, на която почитателите на звездата могат да превеждат суми според възможностите си.Когато се разбра, че състоянието на певицата е тежко, мошеници веднага се възползваха от възможността да изкарат малко пари на неин гръб и публикуваха в социалните мрежи сметка за дарения. Този път обаче сметката е потвърдена от семейството, като става ясно, че разходите за лечението ѝ възлиза на 90 хиляди евро.

 

Четете още: Лоши новини: Сашка Васева с тумор на мозъка, нуждае се от спешна операция

Още по темата

Коментари

3 Чоли
  29 октомври 2021 | 08:33 отговор
 

В България на лекарите е позволено да Не лекуват болните. Затова и няма един осъден.

 
2 ВМА Проф.КРУМ КЪЦАРОВ -ЯПОНЕЦА
  28 октомври 2021 | 19:05 отговор
 

АКО СИ ПАЦИЕНТ ЗА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ Е ПРИГОТВИЛ ЯПОНСКИЯ МЕЧ,ГОРКО МУ НА ПАЦИЕНТА-ПАРИТЕ ИЛИ ЖИВОТА.

 
1 проф. Курфустин Ангелков
  28 октомври 2021 | 15:40 отговор
 

Еми, гнусните убийци в бели престилки в България толкова си могат. Единственото, което им се удава е да прибират парички от глупаците.

 

Добави Коментар

Най-четени