Отиде си една легенда, един актьор, една неповторима личност – Кърк Дъглас. С тази тъжна новина посрещнахме днешния ден. За смъртта на 103-годишния звезден артист научихме от не по-малко известния му син Майкъл Дъглас. Ето какво сподели той в социалните мрежи преди часове:

"С огромна тъга, аз и моите братя, съобщаваме, че Кърк Дъглас ни напусна днес на 103-годишна възраст. За света той бе легенда, актьор от златната ера на киното, който доживя до преклонна възраст, филантроп, чиято отдаденост на справедливостта и каузите, в които вярваше, задават стандарт, към който всички ние да се стремим.

Но за мен и братята ми Джоел и Питър, той бе просто татко, за Катрин беше прекрасен свекър, за внуците и правнуците си беше обичащ дядо, а за съпругата си Ан – невероятен съпруг.

Животът на Кърк беше добре изживян, остави цяло филмово наследство за следващите поколения и история на прочут филантроп, който помагаше на общността и внасяше мир в този свят.

Нека завърша с думите, които му казах на последния му рожден ден и зад които винаги ще стоя: „Татко, обичам те толкова много и съм страшно горд да бъда твой син“.



Четете още: Звезда от Великолепният век влиза зад решетките за 16 години

* В месеца на любовта раздаваме награди. Спечели парфюм за теб и любимата ти приятелка, като харесаш нашата Инстаграм страница. Участвай в играта ни и можеш да спечелиш страхотен подарък от BOUCHERON!