Помина се Христо Сираков, известен като Ицо 100-е манекенки! Ето официалното писмо, с което от екипа му съобщиха за печалбата вест.

”С голяма тъга ви съобщаваме, че след кратко боледуване, на 22 септември ни напусна обичаният ни приятел Христо Сираков.

"С всеопростителна усмивка приключи един живот, посветен на любовта и красотата, споменът за който ще ни топли до края на дните ни. Христо ще остане завинаги в сърцата ни с бистрия си ум, добротата и невероятната харизма, с която създаваше на всички около себе си един красив, вълнуващ и вдъхновен живот!

Искрено ви молим да уважите скръбта на семейството му и близките."

Преди няколко дни издателят Сираков бе покосен от инсулт. Той е претърпял операция, при която е извършена процедура за разширяване на кръвоносните съдове. Бил е настанен в интензивно отделение.

Бизнесменът е роден в София на 28 юни 1956 г. Майка му е лекар по дентална медицина, а баща му работи в сферата на авиацията. Христо завършва средното си образование във Френската гимназия в София.

След това учи в лицей в Париж. Шоубизнесът на Христо Сираков е сред най-популярните му занимания в България. От няколко години участва в организацията на конкурса "Мис Плеймейт".

Четете още: Последните думи на Христо Сираков във Фейсбук

Четете още: Христо Сираков или умението да живееш щастливо