Автор
Антония Дамянова

Поли Паскова за виденията си на Кръстова гора, за катаклизмите, които предстоят, и съня ѝ с Ванга

Фолклорната певица Поли Паскова разказа за мистериозни видения, които получила на Кръстова гора, и за интригуващ сън, в който ѝ се явила самата петричка пророчица Ванга. Бившата баскетболистка разкрива в интервю пред „Телеграф“ и за някои плашещи прогнози за бъдещето.

Изпълнителката споделя пред изданието, че получила изключително важна космическа информация точно на Коледа 2021 г. Посланията, които тя доловила оттам, ще сподели във втората част от юбилейния си концерт в зала 1 на НДК, която ще бъде излъчена по една от националните ни телевизии на 3 март. „Там зрителите ще могат да чуят тези послания, прочетени от артисти, с филмова музика написана от композиторите Никола Кръстилов и Светослав Лобошки, с много интересни картини, някои от тях на българския художник Васил Горанов“, отбелязва изпълнителката.

В едно от виденията, които осенили Паскова една вечер, тя разчела предстоящи катаклизми. Ето думите, които ѝ били продиктувани и които Поли веднага записала: „ Дошли са вече времена разделни - едните вярват, други се присмиват. Дошли са вече времена последни - едни остават, други си отиват. Смирено коленичих и с наведена глава, с ръце повдигнати към небесата, извиках силно, Боже мили, отмени това, да бъде мир и радост по Земята!“.

View post on Instagram
 


„Много скоро ще бъдат качени в интернет пространството и съм убедена, че ще въздействат на много хора. В тях се говори, че българският народ е избран от Бог, че живеем на земя, която е частица от Рая, че носим светлина в душите си, да запазим изконните си ценности като традиции, фолклор и че езикът ни е свещен“, допълва още певицата.

„Традициите, които са ни завещани от дедите ни, са родова памет. Не трябва да заменяме нашите традиции с чужди - например с Хелуин, с тикви, пуйки и кокошки, които нямат сила за нас, българите. Другото - нашата си традиция, може да е нещо много елементарно на вид, но то за нас има магическа сила, то ни пази и закриля“, казва още Паскова.

На въпроса как усеща за себе си космическата енергия, Поли отговаря: „Когато човек усети Светлината в себе си, той трябва да я споделя и с околните. Когато се е докоснал до истината, няма как да остане в илюзията и в матрицата, в която живеем“.

View post on Instagram
 

Интригуваща е и случката на Кръстова гора, за която Паскова разказва пред изданието: "През 2012 г. бяхме група на Кръстова гора. Когато отидох на Кръста, там имаше хора от едно село, в което съм имала участие на площада, и те ме познаха. Заговорихме се с тях и след като се поклоних на Кръста, с един отец влязохме в параклиса на Св. Йоан Богослов, за да изпеем песента „Богородице Дево”. Пеехме на двуглас, когато едно момче извика: „Елате да видите какво има навън”. Излязохме и видяхме върху покрива на параклиса гълъбче с кръст на гърдите в лилав цвят.

То се разхождаше, а ние го снимахме и едва тогава видях, че това не е кръст, а птицата Феникс - символ на Възкресението. По едно време пилето хвръкна и право над моята глава. Инстинктивно се наведох, то ми разпиля косата, помислих, че ще ми кацне на главата. То отиде на един друг параклис, после на едно дърво, постоя малко и изчезна. Изтичах със снимките при игумена и монасите на манастира да питам дали случайно те не са ги нарисували тези неща. Те бяха изумени от видяното. Бяха категорични, че не е тяхно дело. Заведоха ме при малкия параклис, за да ми покажат гълъби, които отглеждат от малки - сиви, кафяви, бели. Такъв гълъб нямаше. Качихме снимката на фотошоп и се оказа, че кръстът не е изрисуван, а краските са естествени. Тогава разбрах, че съм получила благословия свише!"

Поли Паскова до днес твърди, че белият гълъб е бил Светият Дух. Певицата разказва и за други чудеса, които животът ѝ я е срещал досега. Едно от тях е снимка, която ѝ била направена по време на един събор. Над главата ѝ имало гълъб, който светел в тъмното. Една нощ пък на Поли ѝ се присънила самата баба Ванга. Двете разговаряли помежду си, но много от думите, които пророчицата казала на Паскова, певицата впоследствие забравила. Въпреки това имало и такива думи, които тя запомнила, но не трябва да ги споделя с никого.

По думите на Поли Паскова българите са много интелигентен народ. Няма да успеят да ни заличат въпреки мрачните прогнози на много анализатори. Пазят ни свише и всеки, който ни е наранил - рано или късно ще си плати! Ето малка част от едно послание за финал: „И много важно е - родовата памет да опазите, Българския дух да не погазите! Български народни песни да се пеят, кръшни български хора да се люлеят, защото с тях лекувате телата и радостно трепти Земята! И традициите си също запазете, че в тях магична сила скрита е от вековете! И нека знаят вашите деца, че българинът носи в душата светлина! И скоро идват тези времена, че ще знаят всички по света, че народ от Бог избран сте! И оттук ще дойде Светлината, която се разпръсква по Земята!“

View post on Instagram
 

Четете още: Най-ужасяващите предсказания през 2023 според пророчествата на Баба Ванга