Автор
Woman.bg

Принц Хари предлага брак на Меган в любимата си Африка

Принц Хари ще предложи брак на Меган Маркъл не през октомври, както до момента се твърдеше, а през лятото, и то не къде и да е, а в Африка. Вестта за мястото, където ще се случи този сюблимен момент, дойде от близки до кралската особа.

Последните издадоха пред Daily Star, че влюбеният принц е взел решение да предложи брак на очарователната американка по време на предстоящото им международно пътешествие, част от което е екзотичният континент.


Изборът на Хари не е случаен. С Африка го свързва силна сантиментална връзка. Точно там той и брат му, заедно с баща им, преди години намериха утеха след смъртта на майка си - принцеса Даяна. Може би неслучайно след години именно на този континент Уилям предложи брак на своята Кейт.

"Хари е убеден, че е срещнал своята жена на живота си и повече от всичко на света иска да свърже живота си с нейния. Още повече, че и двамата са влюбени в Африка", споделят още близките на двойката.

32-годишният Хари и 35-годишната актриса Меган Маркъл се срещат от миналото лято. Те обаче пазеха красивите си чувства в тайна до ноември, когато стана ясно, че Елизабет II е благословила връзката им, а наскоро даде и своето позволение за годеж между двамата. Нека да припомним, че този жест се случи седмица, след като влюбените бяха издебнати на паркинг, където бе запечатана първата публична целувка между тях.


Четете още: Кралицата разреши: Ще има годеж между принц Хари и Меган Маркъл