Автор
Woman.bg

Принц Кирил Сакскобургготски сред най-желаните ергени

Кирил Сакскобургготски попадна в интересна класация на сп. "Татлър", известно като "светската библия". Там името на втория син на Симеон Сакскобурготски бе наредено сред 50-те най-желани ергени във Великобритания.

Диапазонът от професии и титли е голям и разнообразен - от млади спортни звезди до кралски знаменитости, съобщaва "Дейли мейл".

Принц Кирил Сакскобурготски

В почетната челна десетка са лица като Бруклин Бекъм и Хари Стайлс. В класацията попадат и по-малко известни аристократи, сред които Александър Огилви, внук на принцеса Александра - покойна братовчедка на кралица Елизабет II, както и Чарли Кадоган, чийто дядо е граф със състояние от 5,4 милиона.

Скрийншот: Еuropapress

Възрастовата граница също е широка - като се започне от 19-годишния Ландо Норис, състезател във Формула-1, и се стигне до 55-годишния "принц Кирил Български - разведен баща на три деца, който има родствена връзка с европейски кралски особи и е завършил Принстън с Брук Шийлдс. Той е кръстник на принц Аристидис-Ставрос и има много известни приятели, като Гуинет Полтроу и Хю Грант", уточняват от медията.

Изданието допълва още, че княз Кирил има и къща на Майорка, където обожавал да прекарва лятото заедно с децата си.

Изненадващо, знатният бизнесмен показа за първи път новата си приятелка - британката Катрин Бътлър това лято. С нея го запознал негов приятел преди година и половина. Това се случи по време на церемония през август, на която принцът бе обявен за тазгодишния носител на престижната награда "Лято на Майорка" от туристическата асоциация на острова. Катрин е дъщеря на дипломатически съветник на Маргарет Тачър и има 11-годишна дъщеря от предишна връзка.

Принц Кирил и Катрин Бътлър

Благородникът се разведе с Росарио Надал, дъщеря на испанския индустриалец Мигел Надал, преди 7 години. Двамата имат три деца - княгиня Мафалда-Сесилия (25 г.), княгиня Олимпия (24 г.) и княз Тасило (17 г.). На сватбата им в Палма де Майорка на 15 септември 1985 г. кумува сегашният крал на Испания Филипе VI.

Принц Кирил с бившата си съпруга Росарио Надал

Четете още: Секси пожарникари свалят дрехи за благородна кауза