Автор
Woman.bg

Принц Уилям и брат му Хари не си проговориха

Принц Хари и съпругата му – Меган Маркъл, са във Великобритания, за да изпълнят последните си ангажименти към кралската корона.



Във вчерашния ден те се присъединиха към Нейно Величество и останалите членове на кралската фамилия по повод отбелязването на Деня на Общността на нациите в Лондон – международна организация, включваща 54 независими днес държави, които са били част от Британската империя.

Първи на събитието, което се състоя в Уестминстърското абатство, пристигнаха херцозите на Съсекс, противно на очакванията, че ще бъдат в компанията на принц Уилям и Кейт Мидълтън.


Този факт постави двамата в леко неудобна ситуация, имайки предвид разгласената от медиите информация, че двете двойки ще се появят заедно.

Меган бе облечена в стилна рокля в изумруденозелено на Emilia Wickstead с елегантна воалетка William Chambers. Визията ѝ елегантно бе допълнена от мини дамска чанта Gabriella Hearst.


По време на службата Меган и Хари заеха местата си на втория ред, до чичото на Хари - Едуард, и Софи, графиня на Уесекс. Малко след тях пристигнаха и херцозите на Кеймбридж, които седнаха пред тях. При срещата си двамата братя и техните половинки не размениха нито дума. Дали заради кралския протокол, или заради влошените отношения между тях, можем само да гадаем.


Въпреки липсата на слова, когато Уилям и Кейт се настаняваха, Меган им се усмихна, деликатно помахвайки им с ръка. Усмивка обагри и лицето на Хари.

Интересното в случая беше, че двете двойки, за разлика от други години, този път не бяха част от процесията на Елизабет II, а напротив – бяха настанени на местата си преди кралицата, принц Чарлз и Камила да се появят на литургията.

Това бе последният ангажимент на Меган и Хари в ролята им на членове на британското кралско семейство, както и първата среща на двете кралски двойки от няколко месеца насам, след обявяването на Мегзит и след като американската красавица отлетя със сина си Арчи за Канада. Припомняме, че последната публична поява на двете кралски двойки бе през ноември, миналата година.


Според слуховете кралица Елизабет II лично помолила херцога и херцогинята на Съсекс да присъстват на службата.

Внукът ѝ и съпругата му ще загубят всичките си кралски привилегии на 31 март, но ще останат президент и вицепрезидент на проекта към инициативата "Queen's Commonwealth Trust", който подпомага млади лидери по целия свят.


Четете още: Меган се завърна в кралското семейство