Автор
Woman.bg

Раян Гослинг и Ева Меднес в забавно коледно видео

Актьорите Раян Гослинг и Ева Мендес, които са двойка в живота, взеха участие в забавно коледно видео. Клипчето носи заглавието "Пияна история за Коледа" и в пет минути представя разказа на пияния комедиант Алън Маклауд, съобщават от Дейли Мейл.

В неговата версия на популярно стихотворение Раян и Ева са съпрузи с две прекрасни деца в навечерието на Коледа, които посрещат белобрадия старец с много хумор. В ролята на така чакания гост влиза не кой да е, а самият Джим Кери.



Ева Мендес и Раян Гослинг започнаха връзка през септември, когато бяха забелязани в Дисниленд. Миналият месец Раян пътува специално до Париж, за да прекара повече време с любимата си, докато тя снима новия си филм. Той дори е бил забелязван да й подарява червена роза по време на разходка из улиците на романтичния град.



Очевидци твърдят, че двамата са вечеряли в ресторанта "Жул Верн" на втория етаж на Айфеловата кула, като също са посетили известното парижко гробище Пер Лашез, където са погребани Джим Морисън, Едит Пиаф, Оскар Уайлд и други исторически личности, пише actualno.com