Автор
Woman.bg

Роби Уилямс: Нямам мобилен телефон от 13 години

Едва ли някога ще разберем какво е да си световна знаменитост, всяка твоя стъпка да бъде разглеждана под лупа и светът да е вперил поглед в теб. Понякога ни се струва, че звездите са странни и водят приказен живот, но истината е, че много от тях искат да избягат от цялото това внимание и поне за миг да се откъснат от всичките си отговорности като публични личности. Ето защо на моменти взимат любопитни решения, свързани с личния им живот.

Например, певецът Роби Уилямс призна, че не използва мобилен телефон от цяла вечност. Нека бъдем по-точни – от 2006 г. насам. Простите сметки сочат, че британската звезда не казва „Ало“ вече 13 години.



Роби споделя пред медиите, че не харесва комуникацията по телефона и разчита единствено на интернета и използва само компютър. Той съвсем не е единственият, който се е отказал от мобилните телефони. Елтън Джон също ги зачеркна през 2016 г.

Предполагаме, че има още една причина Роби Уилямс да захвърли телефона. Припомняме ви, че историята познава много случаи на изтекли снимки от мобилните устройства на известни личности. Имайки предвид факта, че Роби обича купонджийския живот и разкрепостените прояви, със сигурност има какво да крие от света.



Четете още: Гуен Стефани е сгодена? Вижте този диамант!