Автор
Христина Кирилова

Сагата Джони Деп и Амбър Хърд приключи: Ето кой спечели

Делото, към което цял свят гледаше с непреодолимо любопитство - между бившите съпрузи Джони Деп и Амбър Хърд - най-накрая приключи. А дали може да се каже, че кошмарът на Джони приключва с хепи енд?

Днес съдът произнесе тежката си дума - Джони Деп спечели делото и осъди Амбър за клевета! Актрисата му дължи общо 15 млн. долара обезщетение.

Припомняме ви, че ожесточената борба между звездата от "Карибски пирати" и красивата му, но трябва да признаем изключително манипулативна, бивша любима започна още през 2019 г., когато Амбър спечели милиони. От лъжи. А животът и кариерата на Джони тръгнаха стремглаво надолу. Той загуби огромни суми, но ето че справедливостта възтържествува. И след като бе наречен "бияч на съпруги" и трябваше да понесе финансови загуби, включително претърпя разтрогването на сделки, ще се окаже, че той е бил несправедливо осъден.

Изглежда, че възмездието му настъпи и всъщност не той е бил насилникът в отношенията му с Амбър, а е бил по-скоро в ролята на жертва. След редица грозни взаимни обвинения, жадуваният финал настъпи.

Припомняме ви, че много холивудски знаменитости защитаваха Джони по време на съдебната битка, включително и дългогодишната му изгора Ванеса Паради, от която има син и дъщеря.

Четете още: И така българската жена си дочаква смъртта. Понякога веднага след шамарите, понякога няколко години по-късно