Поредно тъжно събитие беляза живота на певицата Селин Дион. Вчера, на 92-годишна възраст, си отиде майка ѝ Терез. Тя бе най-силната опора на гласовитата дама и всички я наричаха Мама Дион в града Квебек, където живееше до сетния си дъх.

Именно Терез е била и причината за главозамайващата кариера на дъщеря си, тъй като тя е човекът, изпратил касета със записи на Селин на мениджъра Рене Анжелил. Той мигновено се влюбва в таланта на тогава 12-годишната певица и ѝ осигурява пътя към върха. С течение на времето Селин и Рене започват романтична връзка, а по-късно сключват и брак. Плод на тяхната любов е не само успешната кариера на Селин, но и трите им деца. За съжаление, точно преди 4 години любимият на певицата губи дългогодишната битка с рака и умира на 14-и януари през 2016-а.

За Мама Дион светлината на прожекторите също не е непозната. Известно време тя води кулинарно предаване, а след това създава и "Фондация Мама Дион", с цел подпомагане успехите в училище на децата от Квебек, които са от семейства в неравностойно положение.

Тъжната вест за кончината на майка си Селин Дион получи в разгара на турнето си, което е първото ѝ от няколко години насам. Снощи тя дори прекъсна концерта си, за да отправи послание към майка си, по време на което не можа да сдържи сълзите си...

За пореден път животът излага Селин пред тежко предизвикателство.

Четете още: Брадли Купър преживя Шейк, хвана си по-младо гадже