Продължение…

Дрю Баримор и майка й Джейд Баримор

Детството на Дрю протекло в атмосферата на бохемски партита, любими на майка й Джейд. Вместо играчки момиченцето получавало празни бутилки от бира, а вместо приятелчета-връстници – възрастни приятели на Джейд, които се държали с детето като с равно.

Тринадесетгодишната Дрю станала най-младата наркоманка и алкохоличка на Холивуд. И то без никой да забележи, включително и собствената й майка. Малкото ангелче се превърнало в най-скандалната личност в шоубизнеса, а възрастните, черпили навремето на майтап момичето с алкохол, му обърнали гръб.

Една вечер стар приятел на Баримор – певецът Дейвид Кросби - наминал на гости. Момичето лежало на пода в безсъзнание, до него имало полупразен пакет с кокаин. Разбирайки, че всяка една секунда е жизнено важна, Дейвид извикал линейка, която откарала Дрю в нарко-клиника...

Актрисата решила да започне новия си живот с биографичната си книга „Малкото изгубило се момиче“. Изданието не станало бестселър, но помогнало на Дрю да види живота си отстрани. Но това, че майка й настояла дъщеря й да остане в клиниката цели 8 месеца, за звездата било истинско предателство. След изписването си Дрю подала иск в съда за лишаване на Джейд от родителски права и спечелила делото.

Но майката също не си губила времето. Джейд спекулирала по всички възможни начини със скандалното минало на дъщеря си, за да се върне в бохемската среда на Холивуд, която я отхвърлила след като Дрю престанала да играе и се забъркала с наркотици. Майката също издала биографична книга, където разказала как актьорът Уорън Бийти се опитвал да прелъсти 8-годишната й дъщеря, а освен това обявила разпродажба на детските вещи на актрисата. „Сега не ми е останал никакъв спомен от детството“, заяви Дрю и си татуира на дупето ангел, носещ кръст с надписа „Джейд“.

Кейт Хъдсън и баща и Бил Хъдсън

Родителите на актрисата – Голди Хоун и Бил Хъдсън – се развели през 1980 г., когато дъщеря им била само на 18 месеца. През 1983 г. Голди започнала любовна връзка с Кърт Ръсел, който се превърнал в истински баща за Кейт и брат й Оливър. Откак Кейт е станала звезда „от първа величина“, тя неведнъж е споменавала колко обича и уважава Ръсел. Но за биологичния си баща, който не участвал по никакъв начин в живота й, тя се изказва пренебрежително.

През 2000 г. тя заяви в интервю за Vanity Fair, че „той не ме познава, но на мен ми е все едно“. Бил Хъдсън на свой ред атакува Кейт, обвинявайки я в безразличие към умиращата й 88-годишна баба.

„Обаждах се на Кейт, изпратих й десетки съобщения, молейки я да помогне на баба си.
Но тя дори не ми отговори. Баба й се разболя тежко преди година и половина, цялото семейство й помагаше, защото грижите за здравето й струваха много скъпо. Кейт дори не пожела да говори с мен и не даде и 10 цента за баба си от всичките си милиони“, заяви Бил.

По-късно обаче се разкая за думите си и помоли дъщеря си за прошка: „Кейти, аз съм твоят татко, обичам те от все сърце и те моля да ми простиш за всичките години, през които не съм бил до теб“.

Тази реч обаче нямаше ефект. Бил „замълча“ за известно време, но тази година предприе нова атака, издавайки книгата „2 версии – другата страна на славата и семейството“. В тази книга той разказва как и защо се е отдръпнал от децата си, както и за съвместния си живот с Голди Хоун и развода им. Според Бил Хъдсън книгата му дава надежда да изгради „нормална и зряла“ връзка с отдавна порасналите си деца. Изданието излезе от печат на 1 ноември.

Херцогинята на Йорк Сара Фъргюсън и бившият й съпруг принц Ендрю

През 2010 г. британското кралско семейство се оказа в центъра на жесток скандал. Бившата жена на принц Ендрю, син на кралица Елизабет ІІ, се опитала да продаде на псевдо-бизнесмен възможността да се запознае с бившия й съпруг за 500 хил. британски паунда. При това Сара Фъргюсън обещала, че всичките разходи за запознанството с принца ще се покрият с лихва от последвалата печалба.

Кореспондент на вестник The News of the World се престорил на индийски бизнесмен и се срещнал с херцогинята на Йорк. При това заснел със скрита камера разговора си с нея, в рамките на който й предложил пари срещу уредена среща с принца.
Журналистът разказва, че Фъргюсън приела парите, заявявайки „Вие се погрижете за мен, а той ще се погрижи за вас“. Тя уверила „бизнесмена“, че всичко е уредено: „500 хил. паунда за мен и всички врати пред вас ще бъдат отворени“.

Фъргюсън оправдала с финансови затруднения опита си да припечели от статута на принца: „Даяна напусна кралското семейство с 20 млн. паунда. Аз не получих нито стотинка от своята титла и славата си, затова запазих приятелски отношения с Кралицата. Плащам си данъците според законите на страната, а след развода и загубата на кралските привилегии положението ми стана плачевно“. Медиите обаче съобщават, че тя получава 15 хил. паунда годишна издръжка от развода насам.

Линдзи Лоън и баща й Майкъл Лоън

Бащата и дъщерята са във война, откак през 2007 г. Майкъл се разведе с Дайна Лоън. Линдзи заяви публично, че той нееднократно е изневерявал на майка й и е прибягвал до физическо насилие спрямо нея.

Навремето Лоън бил успешен предприемач в макаронения бизнес. След това лежал в затвора за побой над шурея си. Впрочем именно в затвора той проявил странна загриженост за Линдзи – нарисувал картина, на която изобразил хората, провалящи според него живота на дъщеря му. „Дяволът“ били папараците, продуцентите и няколко неизвестни хора. А актрисата поискала от съда да издаде решение, което да забрани на баща й да я доближава.

Майкъл се обявил за „висш християнин“ и неведнъж заявил, че дъщеря му е силно зависима от медикаменти и е правила опити за самоубийство. В отговор на това тя заявила, че той приема забранени от закона препарати. Конфликтът стигнал и до Twitter. “ Истината е, че дъщеря ми ще трябва да изживее остатъка от живота си със СПИН“, съобщава Майкъл в микроблога си. Линдзи обаче е на друго мнение. „Баща ми е луд. Никога не е участвал в отглеждането ми, само ме е заплашвал“, казва тя

Очаквайте продължение...