Автор
Woman.bg

Семейство от Пазарджик взе акъла на английската кралица

Българско семейство получи огромно признание лично от английската кралица Елизабет II. Заради изключителния им принос в сферата на бизнеса във Великобритания, Нейно Величество отличи професионалните постижения на семейство Тоточеви с кралски печат.

Основаната от българското семейство в Обединеното кралство компания EasySkinz Ltd спечели най-престижната награда за бизнес на Острова - The Queen’s Awards for Enterprise 2019 в категорията International Trade (Международна търговия), съобщиха представители на компанията.

Предприемчивият нюх на Ангел Тоточев от Пазарджик отвежда семейството му в Лондон преди 5 години. Там те започват да развиват семеен бизнес, като произвеждат „облекла за телефони”, направени от специален самозалепващ се материал, по дизайн на главата на семейството.

Ангел Тоточев с гордост споделя, че това е символ на изключителен принос в бизнеса във Великобритания, на който селекцията се извършва лично от кралицата, по препоръка на министър-председателя Тереза Мей.

Принтскрийн: bTV

Почетната наградата ще им бъде връчена през септември.

Вчера вечерта принц Чарлз даде прием в Бъкингамския дворец за участниците в конкурса по предприемачество, сред които бяха и семейство Тоточеви.

„Преминахме през редица изпитания, изискващи много труд, воля и оптимизъм. Качества, които ни помогнаха толкова много по пътя от родината до Лондон. Не беше лесно, но успяхме, разказва Ангел Тоточев.

„Когато човек вярва в себе си, може да си постигне мечтите, независимо дали е в България, Англия или някъде другаде. Просто нас късметът” ни споходи тук, добавя съпругата на Ангел – Ивета.

Четете още: Ето кога Хари и Меган ще покажат бебето