Синът на Ваня Костова: Нима ще ме оставиш, мамо?

07 май 2021 | 09:45
9667
0
снимки: Facebook, Булфото
0

Вчера, точно на един от най-светлите празници от народния календар, Гергьовден, научихме много, много тъжна новина. От този свят си отиде дамата с най-красивия и нежен глас на българската сцена - Ваня Костова.

Все още не е известна причината за внезапната смърт на певицата, която издъхна едва на 64 г. Вероятно тъжното събитие се е случило в следобедните часове на деня, тъй като информацията бе разпространена преди малко повече от 12 часа в медиите. 

 

Публикувахте от Boyan Mihaylov в Четвъртък, 6 май 2021 г.

Не е тайна, че най-близкият човек, който беше до Ваня Костова до последния ѝ миг, е синът ѝ Боян Михайлов. Двамата живееха под един покрив години наред след раздялата му със Стефания Цветкова. Боян, който следва стъпките на майка си по пътя на музиката, изглежда е в шок от внезапната ѝ смърт, тъй като от ранните часове на днешния ден споделя нейни песни и снимки в социалните мрежи, но най-докосващата публикация е отпреди 1 час и гласи единствено: "Нима, ще ме оставиш, мамо?!".

Нима ще ме оставиш, мамо!?

Публикувахте от Boyan Mihaylov в Четвъртък, 6 май 2021 г.

Винаги усмихната и винаги готова да раздава таланта си и обичта към почитателите си безрезервно - така ще запомним Ваня Костова. 

Четете още: Ваня Костова си отиде внезапно

 


Коментари

Добави Коментар

Най-четени