Със закон: Във Великобритания забраниха секса със съседката

В моменти като настоящия можем само да се радваме, че не живеем във Великобритания. Не само защото към днешна дата броят на заразените и починателите от Ковид-19 не е никак малък, но и защото сега мерките за сигурност там са доста стегнати. Знаете ли, че от вчера там е напълно забранено да правите секс с човек, с когото не делите един покрив?

Това е като черешката на тортата след няколкоседмичната карантина и строгите мерки, които все още са в сила на територията на Великобритания. Едва от вчера насам са разрешени вижданията с приятели и като цяло завръщането към предишния начин на живот. Разбира се, опцията да се срещнете с човек, с когото искате да бъдете интимни, навън и да правите секс наоткрито, също е нелегална. В момента местната полиция следи изключително зорко за подобни прояви.

Като цяло, все още не е желателно да се посрещат гости у дома, а приспиването в чужд дом е напълно забранено. Полицаи също нямат право да влизат в определен имот, освен ако не се счита, че в него се случва сериозно престъпление.

Предстои преразглеждане на мерките чак след 15-ти юни, а до тогава - никакъв секс с хора от чужди къщи!

Четете още: Влез в Щаба: Търсят с конкурс двойници на доц. Мангъров и ген. Мутафчийски