Състоянието на Сашка Васева се подобрява. Ще бъде оперирана повторно

След като първата операция на Сашка Васева за отстраняване на тyмор в мозъка премина успешно, певицата ще бъде подложена на втора интервенция. Това разкри пред „Телеграф“ съпругът ѝ Христо Бакърджиев, който е неотлъчно дo нея в болницата в Германия.

„Първата операция мина успешно. Част от тумора е премахната. В момента е стабилизирана и се възстановява добpe”, категоричен е Христо. На въпроса кога се очаква повторната операция, той отговаря: „Много ми се иска да ви кажа точна дата, но към момента не мога. И аз само това питам лекарите. Всичко зависи от изследванията и показателите, когато са достатъчно добри и тя е стабилна, ще бъде оперирана отново. Надявам се това да е най-скоро“, разказва мъжът до Дупнишката Мадона.

View post on Instagram
 


Той споделя и голямата си надежда, че съпругата му ще си върне както здравето, така и зрението. „Знаете ли, аз съм оптимист и вярвам, че ще успее да си върне зрението. Може да не е веднага, но медицината толкова бързо напредва, че след година-две, три съм сигурен ще бъде измислен лек“, казва той.

Бакърджиев за пореден път отправя и своята благодарност към всички колеги, почитатели и близки наСашка, които са се отзовали и са помогнали в набирането на средства.

„Парите са далеч от цялата нужна сума, но аз съм благодарен на всеки, който е помогнал. Защото в Германия наистина застраховките покриват много лечения, но при най-добрите лекари трябва да се плати. Аз никога няма да я оставя, още веднъж благодаря на всички за подкрепата“, допълва с вълнение Бакърджиев.

View post on Instagram
 


Актуалната дарителска сметка за всеки, който иска и може да помогне на Сашка Васева, е: IBAN: BG86RZBB91554455289907

Четете още: Оперираха спешно Сашка Васева. Състоянието ѝ още не е ясно