34-годишният принц Хари и 37-годишната Меган Маркъл прекараха уикенда в холандската столица, където пристигнаха за откриването на веригата частни клубове Soho House & Co. Известната компания дебютира в Амстердам, след като откри своя първи закрит частен клуб в Лондон през 1995 г.

View post on Instagram
 

Става дума за верига международни частни клубове-хотели, чиито специални членове са предимно хора от филмовата и медийната индустрия. Този необичаен формат на услугите бързо набира популярност, както в Англия, така и в другите страни.

View post on Instagram
 

На тридневния купон, който съвпадна и с рождения ден на основателя на веригата - Рон Бъркли, присъстваха още цял куп знаменитости, сред които Ник Гримшоу, Джена Коулман, Ричърд Бейкън, Еди Редмейн и съпругата му Хана. Именно в тяхната компания бе забелязана и британската кралска двойка, гостуваща на форума по покана на изпълнителния директор на Soho House & Co - Ник Джоунс.

View post on Instagram
 

Всъщност присъствието на принц Хари и Меган на откриването на клуба не е никак изненадващо, имайки предвид факта, че и двамата си страстни фенове на веригата. А причината за това е много специална. Точно в един от частните клубове на компанията се случва и тяхната първа среща през 2016 г. В допълнение на това херцогинята е и близка приятелка с Маркъс Андерсън - краля на партитата, член на ръководството на частните клубове Soho House и директор по въпросите на глобалното членство на клуба – човекът, запознал Меган с принц Хари. С актрисата са приятели от години, а техни снимки заедно са се появявали неведнъж в социалните мрежи. Самата Меган често сочи Маркъс като „един от най-близките ѝ приятели“.

Меган Маркъл и Маркъс Андерсън

Така че, както сами се досещате, Меган и Хари просто нямаше как да не станат част от купонджийското събитие, на което обаче нито един папарак нямаше шанс да се добере до пикантни или разобличаващи снимки.

По време на тридневния си престой в Амстердам Хари и Меган имаха възможност да се отдадат на релаксиращи процедури в спа центъра, както и да вкусят от кулинарните шедьоври на италианския ресторант в хотела - Cecconi.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Разбира се, кралската двойка не пропусна да се разходи и из прочутия квартал на червените фенери, както и да се наслади на романтична разходка с лодка из красивите канали на града.

Четете още: Меган чака бебе?