Автор
Кристина Кирова

Тити Папазов най-накрая се разкая: Страх ме е за живота ми

"Това, че Гергана ми е изневерила, по никакъв начин не ми дава право да я малтретирам. 28 години по-късно моралният съд на обществото е космически по-тежък, защото през 1995 г. никой не ме познаваше. А сега, когато съм популярен, плащам цената. Не търся уневинение в нито един детайл от историята", призна най-сетне Папазов.

Преди броени минути баскетболният треньор даде интервю пред "Блиц", в което сподели разкаянието си за случая от 1995 г., в който е остригал косата на бившата си приятелка Гергана. Припомняме ви, че той сам разказа историята си, която намираше за забавна, в подкаста на Тото.

Тити коментира и изказването на певицата Йоана, която твърди, че момичето тогава е било вързано с белезници за парното и емигрирало в чужбина. Той твърди, че тази информация е напълно невярна, защото след случилото се Гергана се прибрала 20 минути по-късно. Къде е истината - можем само да гадаем.

Папазов убедено заявява, че е в отлични отношения с Гергана и майка ѝ към днешна дата. А ето как се чувства Тити днес:

"Имам притеснения за живота си! Утре като ме утрепят... Да, получавам заплахи: "Да те убия!", "Да пукнеш!". Мен няма да ме има, ще плати семейството ми".

Четете още: Дебора дала нови показания, Георги я заплашил с убийство 6 пъти