Тодор Славков взима по-голям хонорар от Памела!

01 октомври 2012 | 17:01
4651
2
2

Тодор Славков ще вземе по-голям хонорар за участието си в риалитито „Х Милионер търси съпруга”, отколкото световната звезда Памела Андерсън взе, за да влезе за няколко дни в къщата на Големия брат.

Малък Тошко потвърди в студиото на Николай Бареков, че ще вземе 500 000 хиляди лева от участието си в шоуто, повтаряйки информациите от жълтите вестници. Славков също така сподели, че има много имоти, предимно в чужбина, като уточни, че всеки, който се интересува от имотното му състояния, може да го провери в съответните регистри.

Лесни сметки за състоянието на Славков показват че, наследникът на фамилия Живкови е реален милионер и че обявяването му за ексмилионер, най-вероятно, е рекламен трик. Близки до „Х Милонер търси съпруга“, споделят, че дори парите на Тошко да не надхвърлят милион, то със сигурност след края на шоуто това ще се промени. Добреосведомени източници не пожелаха да коментират дали Славков ще вземе парите в случай, че не се ожени.

Коментари

2 пандорка
  03 октомври 2012 | 12:00 отговор
 

Защо изобщо двете неща се сравняват?!?! Памела стоя 1 ден или нещо такова в къщата. Слваков е главен герой и логично е през цялото време в шоуто.... и като има кой да му ги даде, защо да не ги вземе?!

 
1 asdfghjkl
  02 октомври 2012 | 18:07 отговор
 

Въпросът ми е кое момиче (жена) би искала да се омъжи за него? Не че момичетата които участват в предаването ще искат да го направят.Те отиват там уж да ги забележи някой, но все пак..?! Без значение колко пари има със сигурност не бих искала да участвам в това предаване заради него

 

Добави Коментар

Най-четени