Автор
Кристина Кирова

Тревожни новини за състоянието на кралицата: Отмениха смяната на караула пред Бъкингамския дворец

Изглежда, че новините около състоянието на кралица Елизабет Втора са наистина тревожни, а случващото се във Великобритания в последните часове не подсказва за нищо добро. Днес смяната на караула пред Бъкингамския дворец е отменена, а британската компания за обществено радио и телевизия Би Би Си смени цвета и логото на сайта си от червено на черно.

Странен факт е обаче, че надписът за забраната за смяна на караула е премахнат, но все още не е известно дали традицията е спазена днес. Кореспондент на Би Би Си пък, заявява че светът трябва да се готви и за най-лошата новина.

Друг, изключително притеснителен факт е, че телевизионният канал на Би Би Си е с променена програма за деня и вместо това се излъчват регулярни сведения за състоянието на Нейно Величество. Пред Бъкингамския дворец вече се събират поданици, разтревожени за кралицата.

Журналисти, приближени до кралската фамилия, съобщават че вече са спуснати точни указания към средствата за масова информация във Великобритания да бъдат подготвени за важно известие.

Четете още: Кралското семейство се събира спешно: Елизабет II е на легло, под лекарско наблюдение