Актьорът Крис Нот, когото всички познаваме като Тузара от култовия сериал „Сексът и градът“, стана баща за втори път на 65 г. Новороденото отново е момченце, а майката е любимата на Крис, Тара Уилсън.

Благата вест бе съобщена лично от гордия баща в Инстаграм:

„От небесата при нас дойде вторият ни син – Кийтс“, написа той до снимката на новороденото, коeто си почива блажено, след като е поелo първия си дъх.

View post on Instagram
 


Крис Нот, който се превърна в истинска сензация, след като се превъплъти в образа на непоправимия разбивач на женски сърца Тузара, и любимата му Тара имат още един син, който вече е на цели 12 г. и носи името Орион Кристофър. Предполага се, че двойката се вдъхновила за името Кийтс от поета Джон Кийтс.

Звездният актьор и настоящата му съпруга, която е с почти 30 години по-млада от него, се запознават в заведението му, в което тя работи като барманка. Крис споделя, че се влюбил в Тара от пръв поглед и не след дълго двамата започват страстна връзка. Тя от своя страна признава, че през първите години отношенията им били спорни и често се разделяли, но явно за истинската любов няма непреодолими препятствия. И така през 2012 г. влюбените гълъбчета, след няколкогодишна връзка и едно дете, решават да сключат брак, а любовта им не стихва и до днес.

View post on Instagram
 


Четете още: Кралицата нанесе безмилостен удар върху Меган и Хари