Автор
Ева Григорова

Тя ѝ подари бъбрека си, а Селена я забрави!

Феновете на Селена Гомес бяха изключително изненадани от караницата между тяхната любимка и нейната добра приятелка от тийн годините Франсия Раиса.

През 2017-а година Раиса дари бъбрека си на Гомес, тъй като певицата и актриса страда от тежка форма на лупус и имаше нужда от спешна трансплантация.

Съвсем наскоро стана ясно обаче, че двете са скарани и отношенията им съвсем не са от най-розовите. Драмата стана обществено достояние, след като Франсия престана да следва певицата в Instagram.


Караницата се разразила по повод документалния филм за Селена Гомес Selena Gomez: My Mind & Me. Той се фокусира върху тежките ментални и физически проблем, с които тя се среща в периода 2016 и 2022 г. Трансплантацията на бъбрек е засегната във филма, но името на донорката ѝ Раиса не се споменава никъде. Малко след премиерата на филма пък Селена даде интервю, в което сподели, че нейната единствена приятелка в шоубизнеса е Тейлър Суфит. “Никога не съм се вписвала в готина група момичета, които са знаменитости. Единствената ми приятелка в индустрията наистина е Тейлър Суифт.“ - каза тя пред списание Rolling Stone.


Франсия, която по професия е актриса и е най-известна с участието си в сериала “Как се запознах с баща ви“, коментира изказването на Селена с многозначителното “Интересно”.

Отношенията между двете бивши приятелки, които се познават от 2007 г. насам предизвика стотици коментари в мрежата. Самата Селена наля масло в огъня, публикувайки изключително противоречив туит, който гласеше: “Съжалявам, че не споменах всеки човек, когото познавам.“


Това засили още повече неодобрението на феновете, според които Фрасия е спасила живота на Селена и това да не я спомене във филма е проява на бездушие и неблагодарност. Неин фен дори написа под поста: “Раиса е не просто всеки човек, когото познаваш. Тя спаси живота ти, тя е ОГРОМНА част от твоята история“.