Юруш, братя, към мола! За цената на блузките и човешкия живот - всичко за продан

За Бога, братя, пазарувайте! Тъпчете се един в друг в това прекрасно място, наречено мол, борете се за любимите си парцалки. Ама имало пандемия, имало инфлация, цените били високи, не ви стигали детските... За какво?

Удивителен народ сме. Честно. Ни пандемия ни плаши, ни дявол. Егоисти до мозъка на костите.

Гледах снощи в новините една дама. Питат я какво прави в мола, а тя: "Имаме си любими марки, много време мина, а ги продават само в моловете, не можем без тях". И какво си купихте, пита репортерът, а тя отговаря: "Блузка".

Блузка! А в Европа отново затягат мерките. Затварят квартали, държави. Ние обаче не можем без мола. И без дискотеките.

Не знам. Честно да ви призная, изумена съм. Не искаме да се ваксинираме, защото изчакваме. Дори от лекари го чувам напослeдък.

Какво изчакваме? Да видим дали адже ба тези ваксини са добри, дали са качествени. Ами откъде да сме сигурни, че няма да ни превърнат в супергерои? Ние да не сме някакви си опитни мишки! Всъщност, то и без това ваксини няма. Поне на този етап. А докато внесат достатъчно за всички, ще е минал един период на "изчакване". Но не това е важното. Важното е, че ние демонстрираме характер. И с моловете е така. Не е важно дали ще има трета, пета, десета вълна на заразяване с коронавирус, нито кой щам върлува точно сега. Важното е, че ние искахме, настоявахме, тръшкахме се и ей го на - отвориха ни моловете. После и заведениета ще ни отворят.

И се чудя аз защо не вземат да върнат НОЩ - ще дават бирифинги от мола. Така ще имат и повече зрители, като ситком, с публика на живо. И ще могат да определят тенденциите в заразяването.

"Днес най-много заразени има от посетителите на бутика на еди коя си марка"...Може да се разболееш, да умреш дори, но си бил гъзар, бил си в мола!

Какво чакате още? Хайде, тръгвайте към мола, че за вас няма да има. От модерните. Но после не се оплаквайте, че цените били високи, че нямате пари, че нещо не се чувствате добре, а то здравеопазването е ужасно некадърно... Щом сте в това каре от фешън квадрати, значи всичко си имате. И пари, и акъл. И най-вече - здраве.

Айде, със здраве да си ги носите покупките. Че то и народът го е казал - носете си новите дрехи, защото човек никога нищо не знае... Тази седмица мол, другата - ресторантче. А после... После ще можете да правите ревю в ковид отделението. Дано не съм права, де.

И въобще защо съм седнала да мрънкам? Обувам се и идвам. В мола. Че като ни затворят след месец, поне да има с какво да си правя селфитата в хола. Да живее свободата! Да живее независимостта и шопинг терапията. Търговията ще спаси света. Не онлайн обучението. За мола образование не ни трябва. Нито акъл. Нали?