За 8-и март: Путин обеща на руските майки да не изпраща 16-годишните им синове на фронта

08 март 2022 | 14:20
2911
4
Инстаграм, Getty images
4

Руският президент Владимир Путин заяви, че във военната операция на Русия в Украйна не участват и няма да участват нито срочнослужещи, нито резервисти.

„Бих искал да подчертая, че наборните войници не участват и няма да участват в бойни операции и няма да има допълнително призоваване на резервисти от запасните сили. Само професионални военнослужещи ще изпълняват възложените им задачи“, заяви руският лидер във видео послание към жените по случай 8 март, публикувано на уебсайта на Кремъл.

Президентът изразява увереност, че „те надеждно ще гарантират сигурността и мира за народа на Русия“, пише "На морето".

Путин се обърна към майките, съпругите, сестрите, годениците и приятелките на руските войници и офицери, „които сега се сражават, защитавайки Русия в рамките на специална военна операция“.„Разбирам колко сте притеснени за близките и любимите си. Можете да се гордеете с тях така, както цялата страна се гордее и се тревожи за тях заедно с вас“, подчерта държавният глава.

Още по темата

Коментари

4
  08 март 2022 | 22:05 отговор
 

Кога най-накрая някой ще го гръмне този дебил

 
3 Богомил Трайков
  08 март 2022 | 17:26 отговор
 

Че, Путкин е убиец с ръце до рамената в кръв е ясно на всяко живо същество. Че, посланничката му в България е НЕМЫТАЯ, НЕБРЫТАЯ,ВОНЮЧАЯ ПИЗДА го научихме от нейните изказвания за НАС БЪЛГАРИТЕ. Но всички виждаме едно продажно про руско правителство, което дирижирано от шофьорчето на самолетчета е НЯМО от страх да не каже нещо разумно в поддръжка на Украйна. Питам, Кирилчо как щеше да реагира ако неговите деца бяха изправени срещу убийците на Путкин?

 
2 Курт Доколенков
  08 март 2022 | 16:55 отговор
 

Страхотно обещание няма що. Сега тези майки наистина са спокойни!

 
1 П.утята недое.бана
  08 март 2022 | 15:54 отговор
 

16-годишните не, ама 17- и 18-годишните им синове - ДА!

 
 
П.утята недое.бана
08 март 2022 | 15:55

Ще ги изпратя на майка им в п.утката болшевишка, която търсят в Украйна!

Добави Коментар

Най-четени