Звездните деца - плод на генно инженерство или на човешката еволюция? Кои са те и как да ги разпознаем

25 октомври 2020 | 10:53
3587
2
Снимки: Pixabay
2

Има една раса от човешки създания на планетата, чийто брой се увеличава, макар и визуално и физически да не се различават от повечето хора. Те са "носителите на светлината" и са тук, за да насочват пробуждането на земното съзнание. Те се раждат със специална мисия и ще извършат глобалното пробуждане на човешката цивилизация. Наричат ги Звездните деца.

Според защитниците на теорията за тяхното съществуване на Земята става дума за един особен тип хора, които се раждат със специална мисия. Едно от най-отличаващите за тях качества е зрялата мисъл и проницателност, с която подхождат към заобикалящия ги свят още от най-ранна възраст. Друга характерна черта за т.нар. Звездни деца е безусловната и дълбока любов, която те изпитват към хората, животните и растенията. Тези деца невинаги срещат разбиране от околния свят през житейския си път, но винаги намират начин да простят и да забравят причинената болка или неразбиране.

Това, което звучи още по-интригуващо по отношение на Звездните деца, е твърдението на проф. Лойд Пай - американски автор и изследовател на паранормални явления, и неговия екип, че това са хора, които имат връзка със същества от други планети и измерения. Експертът, известен с откритието си на череп, който според него е хибрид между човек и извънземен, уверява още, че ръстът в раждането на такива хора през последните години е белязан от внушителен подем.Становището на проф. Пай намира много привърженици, в това число и генетични доказателства, според които хората през последното столетие еволюират много бързо. Т.напр. проф. Джон Хоукс от Университета в Уисконсин открил, че за последните 5000 години човешкото ДНК се е развило с близо 10% като цялостна генетична структура. Той е категоричен още, че с всяко десетилетие ние ставаме все по-умни и по-проницателни.

Това, което изследователите на феномена "звездни деца" отбелязват в тази връзка обаче, е че тук става дума за нещо изключително. За деца, надарени не просто със забележителен интелект и развити духовни качества, но и с нещо много повече, доближаващо се до свръхестественото.

На базата на редица наблюдения специалистите стигат до извода, че днешните деца са много по-умни от предишното поколение ученици. Те са много по-чувствителни и състрадателни, но и все повече от тях притежават специални дарби. Като например емпатия и дори телепатия. Те долавят от разстояние не само чувствата на човек, но и неговите мисли.

Известният автор на езотерична литература - Едгар Кейси, също говори за Звездните деца. Според него те са плод на генното инженерство от извънземни и са внедрени на Земята с определена цел.Интересен факт още е, че през 1982 г. китайското правителство се наема със задачата да търси деца със свръхспособности. Според докладите, вследствие на предприетата инициатива, Китай действително успява да идентифицира повече от 100 000 деца със свръхчовешки способности.

Въпросите откъде тези деца са получили такива уникални качества, дали те действително са проява на генетично заложен потенциал, или са внесени отвън посредством средствата на науката, до днес остават открити. Това, което е ясно обаче и което интригува в последно време все повече учените, е фактът, че броят на този тип деца нараства с главоломна скорост.

Според някои изследователи появата на Звездните деца бележи нов етап от живота на човечеството, в който то ще премине към едно по-висше и духовно ниво на съществуване.Ето и част от признаците, с които Звездните деца могат да бъдат разпознати:

Свръхестествени способности

Свръхестествените умения при Звездните деца, проявени в по-силна или по-слаба форма, са неизменна част от тяхната характеристика. Тъй като те имат много развита духовност, могат да общуват с призраци на починали хора или на създания от друга вселена. Понякога си общуват с въображаеми приятели или други същества, които родителите им не виждат. Трябва да отбележим обаче, че тези създания обикновено не са плод на детското въображение, подчертават експертите. Друга често срещана способност на Звездните деца е умението им да си спомнят предишни животи и начина, по който са загинали.

Емпатия

Това е една от най-силните черти на Звездните деца. Когато усетят, че някой около тях изпитва болка, те биха направили и невъзможното, за да го обградят с обич и да му помогнат. Тези хора могат да забележат, че някой не се чувства добре, дори и той да не споделя нищо с тях. Най-важното обаче е, че те са съпричастни не само към болката на хората, но и към тази на животните и растенията.Щедрост

Звездните деца не са вкопчени в предметите така, както повечето земни хора. Те не се интересуват от марката кола, нито пък от последния писък на модата при облеклата. Те не изпитват собственическо чувство към вещите и са готови да ги споделят с всеки, който има нужда от тях. Те обожават и да правят подаръци, защото им харесва да ощастливяват околните.

Силно развита интуиция

Звездните деца имат изумителната способност да разпознават човека насреща си, неговата искреност и отношение към самите тях и към другите. Достатъчно е един поглед, за да разберат дали някой е добронамерен, или таи лоши чувства.

Проницателност

Звездните деца не се вълнуват от темите, които интересуват повечето им връстници. Те не са фенове на масовата култура и поради това често пъти биват неразбрани. Предпочитат да са в компанията на зрели и възрастни хора, тъй като те споделят техните възгледи. Обичат да прекарват дълго време в разговори и не спират да се интересуват от смисъла на живота, както и от сътворението на света.

 

Четете още: Кристалните деца - мъдреците в детски тела

Още по темата

Коментари

2
  30 октомври 2020 | 21:03 отговор
 

Няма нищо свръхестествено по отношение на тези деца. Знае се че човешкият мозък работи само с 10% от целия си капацитет. Интелигентите представители на човешкия вид еволюират и естествено че мозъкът им също търпи развитие, а това води до увеличаване процента му на полезно действие.Повтарям - това развитие касае интелигентните. За приматите няма надежда.Но те не са и нужни - на никого за нищо!

 
1 az
  25 октомври 2020 | 13:07 отговор
 

езотеричен сайт ли станахте вече ???

 

Добави Коментар

Най-четени