Казват, че всяко голямо пътуване започва с една малка крачка. А да се oсмелиш да я направиш е най-важната стъпка към успеха. Преди година аз се осмелих да последвам една своя мечта и да отворя първата страница на “Пепитеният бележник”.

Помня, че първата публикация се роди на един дъх, заради ентусиазма, с който подходих към този проект на най-големия женски сайт в България и заради заряда, който получих от доверието на момичетата от екипа. След първия пост в черно и бяло, посветен на любимата моя клетка, продължих да запълвам страниците в ярки цветове - любими тоалети и тенденции, задължителните сезонни предложения и визии на вдъхновяващи жени, кратки бележки и впечатления от най-паметните модни събития в България и интервюта с любими дизайнери и модни специалисти. Добавих и “to-do-list” за всеки месец, в който записвах онези малки мечти и идеи, които да ме доближат още повече до магичния, приказен и пъстър свят на нейно величество модата. Някои мечти се превърнаха в паметни спомени, а други - все още са блян.

И ако това е опит за равносметка след една година работа от началото на това шармантно и приказно пътуване в света на модата, днес смело мога да кажа, че вече имаме своите верни последователи, както и първата номинация за добре свършена работа. „Пепитеният бележник” се нарежда сред 5-те най-добри модни блога в България според единствената българска модна телевизия Code Fashion TV.

Номинациите в над 20 категории са селектирани от редакторския екип на специализираната в тази област телевизия на база проучване на модните събития, активностите в социалните медии, участията в модни форуми, рекламни и социални кампании и успехите и постиженията на номинираните през 2019-а.

Тук можете да видите всички номинирани и да гласувате за фаворитите си. На 28 ноември 2019 най-добрите дизайнери, модели, инфлуенсъри и блогъри ще си тръгнат с бляскавата статуетка на Code Fashion Awards.



Първите малки крачки са вече направени. Знам, че по пътя ще има както радостни моменти, така и нормалните проблеми на съзряването (блогът ни е едва на една годинка), но също знам, че със завладяващи и вълнуващи причини като вашата подкрепа и подобни признания е по-лесно да остана фокусирана върху това шеметно пътуване в света на стила и модата.

Благодаря!

Четете още: Пепитеният бележник