10 знаменитости, които отглеждат деца с джендър ориентация

31 юли 2018 | 16:00
60810
16
снимки: Getty Images
16

Що е то „джендър“? Мъж ли е, жена ли е... С какво се храни? Срамно ли е, свобода ли е? Тези въпроси мъчат света от известно време и сякаш става все по-модерно да не принадлежиш към един от двата пола, а да имаш правото да си между тях или по-скоро да си от т.нар „трети пол“. Колкото и странно и объркано да звучи всичко това, джендърите стават все повече и дори звездите подкрепят децата си уж сами да изберат пола си. Решение, което по принцип принадлежи на природата. Да видим кои са 10-те знаменитости, които нямат нищо против синовете им да носят поли, а дъщерите им да се обличат в момчешки дрехи.

1. ПинкПоп звездата и мотористът Кари Харт имат момче и момиче на 2 и 7 години. И въпреки че са съвсем малки, родителите им държат те да имат свободата да се обличат по необичаен начин и да не се съобразяват с етикетите. Не харесват идеята хората да бъдат разделяни на два пола.

„Вярвам, че жените могат да си позволят всичко, както и мъжете могат да правят всичко. За мен няма значение дали едно момче кара колело или носи рокли. И двете са нормални за мен“, разкрива Пинк.

2. Уил СмитУил и Джейда Пинкет Смит са едни от най-либералните звездни родители. Те имат три деца и ги обичат независимо от необичайните избори, които правят. Уил и Джейда приеха дори и факта, че синът им Джейдън предпочита полите и роклите.

„Най-хубавото нещо, което мога да дам на децата си, е свободата. Винаги ми е правело лошо впечатление, когато съм виждал родители да насилват децата си да бъдат нещо, което не са. Според мен трябва да оставиш човекът сам да избере какъв да бъде, без да му пречиш“, споделя Уил.

3. АделБританската певица ревниво пази сина си Анджело от медийното внимание още от раждането му насам. Но веднъж той бе забелязан да носи рокля на принцеса от Дисни. Малко след това Адел разкри пред медиите, че е щастлива синът й да бъде такъв, какъвто иска и че няма търпение да го види като пораснал. Тя е категорична, че винаги ще го подкрепя, независимо от изборите, които прави.

4. Анджелина ДжолиДъщерята на Анджелина и Брад Пит се казва Шайло и определено е наследила красотата на звездните си родители. Днес тя е една очарователна 12-годишна красавица, която обаче никак не си пада по момичешките рокли. Шайло категорично отказва да се възприеме като бъдеща дама, а Брад и Анджелина напълно я подкрепят. Ето какво сподели Джоли в интервю през 2010 г. по въпроса:

„Шайло иска да бъде момче и затова отрязахме косата й. Тя обича да носи момчешки дрехи и да прави момчешки неща.“

5. Палома ФейтПевицата роди първото си дете през 2016 г., но днес не е известно нито името, нито полът му. Тя е споменавала няколко пъти в интервюта, че държи то да бъде полово неутрално.

6. Брайс Далас ХауърдАктрисата роди второто си дете преди 6 години, което е момиченце и носи красивото име Беатрис. По това време Брайс вече е била завладяна от филосовията за половата неутралност и взима категоричното решение да не облича дъщеря си в рокли, а единствено в унисекс бебешки дрехи.

7. Меган Фокс

 

Babes

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Меган Фокс и Брайън Остин имат три момчета на 2, 4 и 6 години, но това съвсем не означава, че домът е мъжко царство. Напротив. Актрисата предпочита децата й да не се съобразяват с етикета „момчешко“ или „момичешко“.

„Ако едно момче обича принцеси и барбита, а едно момиче предпочита бейзбола пред куклите, това съвсем не говори за тяхната сексуална ориентация, а за начина им на себеизразяване и отразява креативната им страна. Не можем да ограничаваме децата си. Нямам нищо против синовете ми да си пуснат дълга коса и да носят рокли, ако това ще ги направи щастливи“, споделя Меган.

8. Гуен СтефаниГуен е майка на три момчета от бившия си съпруг, към които винаги е била либерална. Позволява им да правят това, което ги ощастливява, независимо дали е лакиране на ноктите или носене на роклички.

9. Зоуи СалданаАктрисата и съпругът й подкрепят изцяло идеята за половата неутралност и възпитават трите си деца по този модел.

„Мисля, че полът и приетите модели „принцесата на татко“ или „момчето на мама“ пречат на децата ни да се развиват и ги ограничават“, споделя Зоуи.

10. Ръсел БрандРъсел Бранд и любимата му Лаура Галахър имат момиченце, което също официално разполага със свободата да бъде момче, ако пожелае. Звездните родители нямат никакви намерения да обличат дъщеря си в роклички, само защото така е прието. 

Четете още: Съветите на Кардашиян за... вагината

Още по темата

Коментари

16
  01 септември 2018 | 22:14 отговор
 

Ето как се пръква джендъра. Просто родителите са психарис мания за величие.

 
15
  02 август 2018 | 11:53 отговор
 

от споменатите деца единствено Шайло е категорична (засега), че иска да се облича като момче, Джейдън Смит правилно е избрал широки и дълги дрехи, за да прикрива кльощавата си фигура. като цяло статията е гола вода, но като човек, на който българският език му е роден, се гордея с коментарите. благодаря!

 
14
  02 август 2018 | 11:15 отговор
 

"свободата на избор" е на природата, която ги е създала такива, каквито са, родителите им са поставени пред факт, който ги задължава да ги приемат поне пред обществото - лицемерие до дупка! ясен и красноречив сигнал за упадъка на тази цивилизация :)

 
13 A
  01 август 2018 | 13:28 отговор
 

Май вече се чудите какви статии да пишете, изсмукани от пръстите. Пълни глупости. Вече почти всички родители в 21 век са либерални към децата си и им дават свобода на избор и не говорим за сексуалната ориентация. Това не значи, че всяко дете с различни интереси от връстниците си е с различна ориентация и така да е в бъдеще, все тая. И е смешно журналисти или какви и да сте все още да използвате тази дума "джендър".

 
12 анонимен
  01 август 2018 | 12:46 отговор
 

статията е пълен абсурд! какво означава според автора джендър и джендър ориентация даже? как можеш да определяш 2-4-6 годишно дете по такъв начин, като то още не знае какво е пол? една накривена прическа и шарен панталон, в които са го облекли родителите му, не го прави джендър, трансджендър или каквото и друго да измислите, то си остава 4 годишно дете. как пък така всяка звезда има поне по едно дете джендър? всичко е заради фешъна и родителите ... и оставете децата на мира. Нека се възпитава либерално отношение по въпроса, но такива статии които ти го набиват по този крив начин са прекалени. За протокола няма нищо гейско в това едно момиче да се носи с къса прическа и панталонки, вместо рокля и плитки. Въпрос на вкус, казало кучето и си облизало гъза.

 
11 анонимен
  01 август 2018 | 12:18 отговор
 

статията е пълен абсурд! какво означава според автора джендър и джендър ориентация даже? как можеш да определяш 2-4-6 годишно дете по такъв начин, като то още не знае какво е пол? една накривена прическа и шарен панталон, в които са го облекли родителите му, не го прави джендър, трансджендър или каквото и друго да измислите, то си остава 4 годишно дете. как пък така всяка звезда има поне по едно дете джендър? всичко е заради фешъна и родителите ... и оставете децата на мира. Нека се възпитава либерално отношение по въпроса, но такива статии които ти го набиват по този крив начин са прекалени. За протокола няма нищо гейско в това едно момиче да се носи с къса прическа и панталонки, вместо рокля и плитки. Въпрос на вкус, казало кучето и си облизало гъза.

 
10
  01 август 2018 | 11:59 отговор
 

Ох, много е смешно с тая дума джендър на български. Сложи ѝ се някакво измислено значение. Просто на български има една дума за пол, но на английски са 2 - sex, това трябва да го пише по официалните документи (така е на нашите л.к.) и да отразява биологичния пол. Другата е gender - тя отразява социалните характеристики на пола. За първото е ясно, какво е и за него вървят прилагателните мъжки и женски. Второто е например възприемането, че жените носят поли, а мъжете не, че жените могат да си лакират ноктите, а момчетата да се обличат в синьо и да си играя с колички. Тук се използват мъжествен и женствен. То няма много общо с биологията, а повече с културата. Т.е. такова животно като "джендър" няма, не може да кажеш, че някой е "джендър" или че има "джендър" ориентация. То все едно да кажем тоя е "пол" с "пол" ориентация.

 
9
  01 август 2018 | 09:51 отговор
 

В природата има мъж - жена, като уникален начин за естественото възпроизвеждане, а оттам и за оцеляване на хората като биологичен вид - това всъщност е целта, оцеляване, ние просто сме решили да го наричаме с думата "мъжки пол" - "женски пол", нищо не сме създали то е било тук и преди нас, но виж след нас вече с тези идиотски теории не се знае.Няма такова нещо като ще си избира какъв да бъде, в крайна сметка "той" или "тя" са такива, каквито са родени, те нищо не избират, а и не трябва, защото в природата има равновесие-баланс, всичко друго не е нормално, не е естествено и не може да се натрапва с разни там конвенции. Който е различен да е жив и здрав-има право да бъде щастлив, да си живее, както намери за добре, но да бъде така добър да не ни обяснява на "обикновените", " "тесногръди" хорица колко е нормално и колко чудесно. Ами утре мога да се събудя и да реша, че съм "кон" и да не искам да нося дрехи, да плащам данъци и да спазвам, каквито и да е правила и закони, защото съм "кон", да де ама ако всички решат нещо подобно общество ли сме, цивилизовани ли сме, накъде отиваме с тази криво разбрана свобода?

 
8 MollyK.
  01 август 2018 | 00:31 отговор
 

Знаете ли какво е gender, скъпи автори? Знаете ли как се превежда? Няма такова нещо като джендър - има трансджендър. Няколко тъпи български политици скочиха срещу ИК, като се хванаха за тази думичка, и простия народ тръгна по тях. Едно просто стадо сме! Сега бащите ви (истински МЪЖЕ, не некви джендъри) могат да бият майките ви, да ги тормозят на спокойствие, ама то къв мъж си, ако не тропнеш на масата и не обършеш един шамар на жената... Утре ще бъдат сестрите ви, после дъщерите ви. Но! Ние джендъри не искаме, нямаме нужда и от закони за домашното насилие... Надробихме си, сега ще си държане попарата...

 
 
01 август 2018 | 08:10

Ами ще те бият, като си толкова проста овца. НОРМАЛНИТЕ хора първо се сгодяват, излизат, опознават се и ако се харесат се женят. Не се плющят още на първата среща и после се взимат защото вече станала белата. Ще си поемате и отговорността а не само(да не казвам). Никой не ви е длъжен, има закони, да се изпълняват! А относно конвенцията, се съмнявам, че въобще ви стига iq-то да разберете какво всъщност пише там. И да знаете от мен , че тия "знаменитости" ви мразят и в червата. И с право!

 
Марги - от простия народ!
01 август 2018 | 12:15

MollyK - уважаемо човешко същество, просветен трансджендър,ако комплексите те друсат, и акълът ти не стига да проумее конвенцията, стой далеч от "простото стадо", да не ни тръшне чумата еврогейска!

 
01 август 2018 | 13:47

Знаете ли, колко хора излизат, уж се опознават, сгодяват се, женят се и в последствие мъжът започва да става агресивен (случва се дори при забременяването понякога). Домашното насилие, а и насилието изобщо НЕ Е приемливо, независимо от обстоятелствата. Да кажете ще си поемате отговорността е несериозно. Отговорност се поема само и единствено от насилника, никога от жертвата.

7 Крум Усаински-Крупник
  31 юли 2018 | 23:50 отговор
 

Цървули!!!Това е поредното доказателство за това че парите развращават хората!!!Тези преситени извратеняци,които от скука и желание да бъдат постоянно под светлините на прожекторите осакатяват децата си,като абдикират от ролята си на родители под привидно "либералният" претекст,че им дават пълна свобода на избора!!!За съжаление навсякъде виждаме деградацията и моралното падение на Западната Цивилизация,която е в дълбока социална и духовна криза!!!Неслучайно Унгария,Полша и Словакия посрещат на "нож" всяка поредна либерална глупост,която води до отстъпление от ценности и постижения градени векове с цената на милиони жертви!!!Дори в България надделя здравият разум и Сатанинската Истанбулска Конвенция беше отхвърлена от Конституционният Съд!!!Това е ясен знак,че нещата се обръщат и Педерасткото лоби от НПО-та скоро ще яде дебелия!!!Ясно е вече,че единствено в бившите соц страни,пострадали от иделогическите тоталитарни извращения,са останали общества които държат на традиционни ценности и няма да позволят някакви боклуци да им налагат правила,които влизат в остро противоречие с морала и природните закони!!!Призовавам всички,които станат свидетели на всякакви видове гей активности,да не се притесняват,а с ясното съзнание за своето морално право и дълг,да въздадат възмездие с всички налични средства(лопати,ножове,моторни резачки,пистолети,гранатомети)и каквото там разполагате!!!Това е начина да спасим децата на България!!!Ура и Слава!!!

 

Добави Коментар

Най-четени