Освен с апетитното си дупе Ким Кардашиян е известна и със съветите си за здравето и красотата. Всъщност, всички от клана си падат по тези теми. Този път ще се спрем над съветите от тях, които касаят най-милото ни и ще ви разкрием причините да НЕ ги спазвате.

1.Пийте ябълков сок за аромат

Кортни и Ким съвсем не крият, че пият огромно количество от плодовия нектар, за да докарат приятен аромат на междукрачието си. Нямаше по-заобиколен да ви го обясним, извинявайте. По непотвърдена от медицински лица информация ябълковият сок придавал сладък вкус и мирис там долу. Само че Ким вероятно е пропуснала факта, че миризмата на влагалището зависи от много фактори като здравословно състояние, смяната на нивото на PH и какво ли още не. Дори и целият абълков сок на света не би могъл да се справи срещу тези фактори.

View post on Instagram
 


2.Използвайте витамин Е, за да я навлажните

Тук лекарите са съгласни, че витамин Е може наистина да послужи добре като лубрикант. Клои Кардашиян сподели в социалните мрежи, че го използва, като го нанася директно. Само че витаминът не е по-добра опция от лубрикантите, тъй като не остава толкова дълго, колкото тях.

3.Същият витамин успокоява нараняванията по влагалището

Да, но само за миг. Ако имате оплаквания или просто протриване витаминът няма да се справи с него. Просто ще потуши дискомфорта и то не за дълго.

View post on Instagram
 

4.Искате да я стегнете? Използвайте вагинални топчета!

На теория вагиналните топчета могат да помогнат за упражняването и стягането на тазовите мускули. Само че трябва да се потрудите, за да има ефект и да ги стискате правилно. Според медицински наблюдения повечето жени се затрудняват от това.

5.Посегнете към лазера, за да я възстановите от раждането

Ким се кълняла в ефективността на процедурите с лазер. Става дума за лазера Mona Lisa Touch, който подмладява вагината. Само че той е предназначен за дами, които имат проблеми с влажността след менопауза, химиотерапия или операция. Освен това лазерът подмладява само външната част на вагината, функцията му съвсем не е свързана със стягането й. Кардашиян, пак не сте разбрали правилно.

Четете още: Неподозираната сила на пясъка – еликсирът на древните египтяни