Очевидно не само обикновените хора си имат семейни проблеми. Оказа се, че някои звезди също се борят с неразбирателството на родителите си, а при някои се стига дори до мълчание до гроб. Ето кои са те и какви са техните истории:

Бионсе



Кой не е чувал за бащата на Бионсе, Матю Ноулс? Точно той бе човекът, който я направи звезда и ѝ помогна да бъде това, което е днес. Матю беше мениджър на легендарната група „Destiny`s Child” и дълго време даваше ценни насоки на звездната си дъщеря. Не е тайна, че той винаги е бил крайно критичен към нея и често се е стигало до жестокост, което накарало Бионсе да се откаже от помощта му. Отношенията на Матю със съпругата му Тина също не са лесни. Двамата се развеждат, заради негова извънбрачна връзка, от която дори му се ражда дете. През 2011 г. Бионсе взима категоричното решение да не разговаря с баща си и не присъства на сватбата му с другата жена, която му е била любовница.

Ким Кардашиян



Тук ситуацията е леко объркана. Доведеният баща на Ким Кардашиян, Кейтлин Дженър, претърпя операция за смяна на пола неотдавна. Но биологичният баща на едрогабаритната дама е Робърт Кардашиян – един от най-известните адвокати в историята. През 2017 г. Кейтлин Дженър издаде книга, в която сподели интересни тайни от живота си. Една от тях бе, че Робърт, който беше адвокат на О. Джей Симпсън – спортистът, заподозрян за виновен за убийството на жена си, знаел много добре, че той е виновен. Впоследствие Робърт Кардашиян успял да убеди съда, че Симпсън е невинен и спечелили делото. Когато Ким разбрала, че баща ѝ е защитавал убиец, го нарекла лъжец и лош човек. Робърт умира през 2003 г.

Оливър и Кейт Хъдсън

View post on Instagram
 


Оливър и Кейт Хъдсън нямат топли отношения с баща им Бил. През 2015 г. на деня на бащата Оливър показа съвсем ясно, че за него родителят му е мъртъв. Тогава актьорът сподели снимка от детството, на която са той, сестра му Кейт и баща им. Като описание на кадъра Оливър пише: „Честит ден на изоставените“. Кейт също нарани биологичния си баща, като публикува снимка с доведения си родител Кърт Ръсел и написа: „Татко, благодаря ти за всичко. Обичам те!“. Бил Хъдсън не сдържа гнева си и коментира в медиите, че за него Оливър и Кейт са мъртви.

Дрю Баримор



Дрю Баримор има бурна младост и също толкова бурни отношения с майка си. „Майка ми е най-сложната тема в живота ми. Отношенията ми с нея винаги са били сложни. Цял живот изпитвам съчувствие към нея, когато бях малка се разбирахме добре. Никога не съм ѝ мислела злото, но не можем да имаме нормални отношения.“, споделя самата Дрю. Истината е, че актрисата години наред бе гневна на майка си, тъй като именно тя я подтикнала към наркотиците и алкохола и то още в крехка възраст.

Четете още: Как Даяна научи, че Чарлз я е заменил с Камила