28 години по-късно: Помните ли Касандра? Ето как изглежда тя днес

Тя е една от най-обичаните звезди от златната ера на латиноамериканските сериали. Мъжете въздишаха по нея, а жените подражаваха на всеки неин жест и мимика. 28 години по-късно тя е все така сияеща и неотразима.

И ако си мислите, че една жена след 40 вече е „стара чанта“ и че трудно може да хване око, жестоко се лъжете. След тази възраст жените разцъфват, стават по-женствени и магнетични. Доказва го звездата от нашумелия през 90-те години у нас сапунен сериал „Касандра“ - Корайма Торес.

View post on Instagram
 


Днес 47-годишната актриса е в разцвета на красотата си и по-женствена от всякога. Последните ѝ изяви в публичното пространство категорично потвърждават това.

На прага на 50-те Торес демонстрира не само завидно младежко излъчване, но и фантастична фигура, далеч от стереотипните представи, които имаме за позастаряващите жени. Фотосът, който красавицата сподели на профила си в Инстаграм, е красноречиво доказателство, че възрастта не е пречка за една жена да бъде неотразима и великолепна.

View post on Instagram
 


С изваяното си тяло и лъчезарна усмивка Корайма с лекота слага много 20-годишни момичета в джоба си.

За да поддържа блестящата си форма, звездата разчита на редовните физически упражнения и на консумацията на достатъчно количество вода. Движение и вода – това е формулата за младостта и финеса на Корайма Торес. И много обич и позитивни емоции!

View post on Instagram
 

Четете още: Вижте как изглежда робинята Изаура днес