Ах, тези целувки! Кой не ги обича и не жадува за тяхната наслада! Допирът на устните е най-нежният и красив миг на съприкосновение между двама влюбени, който забързва ритъма на сърцето и ни кара да се чувстваме на седмото небе от щастие.

Целувките са различни - кратки или продължителни, страстни или закачливи, пропити с обич и подкрепа. Мъжете обичат целувките - както да ги раздават, така и да ги получават. Но има някои целувки, които карат всеки представител на силния пол да губи представа за времето и пространството.

Целувка с леко засмукване на устната

Този тип целувка е заредена с много страст и огън. Тя буквално пронизва и преминава през тялото на мъжа. Според проучванията такава целувка буквално води мъжа екстаз и неудържима сексуална възбуда.

Целувка по време на интимни ласки

Мъжете изпитват жестока наслада, когато любимата ги целува по време на интимните ласки. Особено ако го прави само и по свое желание! Тази инициатива носи на мъжа неописуема радост от това, че тя иска да му достави подобно удоволствие.

Спонтанната целувка

Тя е кратка, невинна - може да е по устните, но и по челото, бузата или рамото. Хубавото при нея е, че кара мъжа да се чувства желан, специален и обичан от дамата, дарила го изненадващо с такава целувка. Както се казва, от малките неща си личат истинските чувства. А мъжете усещат това.

Целувка с език

Това е класика, която разгорещява страстите и води до безумна радост всички сетива на мъжа. В такава целувка има жар, нежност, жажда, които карат мъжа да полудее от възбуда и вливат у него неустоимо желание за интимност и любов.Такава целувка директно казва на мъжа: "Вземи ме твоя съм!"

Четете още: Какво казва целувката за вас и партньора ви